親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 0120 於 11-1-12 15:35 發表
真係敢有效??
敢我cny去曳淤道一定買番幾盒先

真有效,我隻主婦手幾年睇醫生都搞唔掂,用左呢隻馬油3個月就好哂,仲無再返發添呀!!!其實香港網上都有得買,佢地仲會久唔久係商場仔做檔仔架,你可以留意下,價錢都差唔多~

水晶宮

tks, 一於買
原帖由 cats_111 於 11-1-12 18:30 發表

真有效,我隻主婦手幾年睇醫生都搞唔掂,用左呢隻馬油3個月就好哂,仲無再返發添呀!!!其實香港網上都有得買,佢地仲會久唔久係商場仔做檔仔架,你可以留意下,價錢都差唔多~ ...

伯爵府

我又唔覺得有效喎~ 感覺比個導遊昆左添

始終都係日本野好,日本買o既俄羅x英仲平靚正啦

珍珠宮

俄羅x英有咩好呀? FOR 大人

大宅

原帖由 0120 於 11-1-13 10:10 發表
tks, 一於買

BTW, 我用o固隻係白色盒,寫住:藥用馬油 (北海道限定),唔係熊XX

大宅

札幌狸小路見到好多
自己一盒都無買,
有用開既cream好難轉

原帖由 cats_111 於 11-1-13 13:52 發表

BTW, 我用o固隻係白色盒,寫住:藥用馬油 (北海道限定),唔係熊XX

大宅

上週末, 屯門吉之島見到有馬油賣.
係化妝品, 香氛條橫街, 其中一個COUNTER.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都係用呢個.不過係薰衣草.我覺得ok.

呀仔去韓國時都係靠佢!

原帖由 hinwaimama 於 10-11-8 02:37 發表
http://d.yimg.com/mw/nimage/bb82f5048008b82c
我用緊呢隻,幾好用,最緊要HK都有得賣,(因為我D日文唔係話好,所以我唔確定我聽到既係唔係100%準確)------我聽D日本人講,日本唔係所有產品都可以加藥用兩個字,要係由日 ...

子爵府

原帖由 Lilo 於 11-1-12 14:49 發表

係貴左d咁啦,我係日本買都要2000日元一盒(不連稅),不過人地要賺嘛

我係熊xx買好似要 3,000 yen 一盒.

水晶宮

吓~~冇用
原帖由 annaanna 於 11-1-13 12:18 發表
我又唔覺得有效喎~ 感覺比個導遊昆左添

始終都係日本野好,日本買o既俄羅x英仲平靚正啦

公爵府

潤就好潤,不過有d味,我上年去北海道買了打算即刻用,亞仔打死都 唔肯搽.有好多牌子,不過一定要試下,肯用先好買.今年係日本買了合無味的,阿仔先肯試,不過貴成倍,未返hk已經用晒.馬油搽完好油架,真係試過接受到先好買,否則好晒.1000yen得好細好細樽.

男爵府

真係100%馬油果D係有味架!但超好用,而添加左野果D馬油cream/lotion就無味,但我覺得無咁潤和有效,我仔濕疹都是搽純馬油好番

原帖由 heilok 於 11-1-19 15:01 發表
潤就好潤,不過有d味,我上年去北海道買了打算即刻用,亞仔打死都 唔肯搽.有好多牌子,不過一定要試下,肯用先好買.今年係日本買了合無味的,阿仔先肯試,不過貴成倍,未返hk已經用晒.馬油搽完好油架,真係試過接受到先好買, ...

首頁

尾頁

跳至