自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

點解下下要放假先黎落雨架......

點解下下要放假先黎落雨架, 明明聽日就係長假期, d甘既天氣真係搞到人 :tongue: , 想話去下離島玩又唔得, 去下游水又唔得.... 好悶呀!!!!

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 點解下下要放假先黎落雨架......

撞鬼咩~~又落雨人唔悶..狗都悶 我隻仔悶屎lu~~

大宅

仲要好多時都係返工放工既時候先落

大宅

天氣預報星期日會天晴, 好好利用呢日假期la!

weather

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

係啦, 聽日重要帶阿女出街o架 :-|

公爵府

好媽媽勳章

別墅

係啦~落雨都唔係好想出街~

公爵府

畀面勳章

沙田好大雨woo.

洋房

其實成個六月都好似冇邊幾日係好天架
最開心就係同埋我個囝囝一齊去街街 & 錫錫佢個面珠登, 我個囝囝係我嘅寶貝呀 :-D

首頁

尾頁

跳至