自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

又係我八卦問

我老公唔比我著背心,短褲出街, :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( 佢話我咁肥著出去會笑死人 但佢自己又周岌女 激氣

男爵府

Re: 又係我八卦問

我老公無所謂架喎........
佢話好野先有人''目及''.......

子爵府

好多時係我覺得件衫太sexy而佢就話好靚....

大宅

欣澄媽媽 寫道:

大宅

欣澄媽媽,
你咁beautiful, 著乜都有人''目及''啦

欣澄媽媽 寫道:
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

男爵府

我老公都無咩所謂 , 只係我生完個女肥o左好多接受唔到自己肥著性感衫o者 :-( :-( :-(

大宅

佢又無乜所謂,背心短裙都照
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

珍珠宮

我老公相當保守, 連穿背心都話似做雞, 當堂比我媽叉佢5分鐘, 佢個妹(今年35歲)同埋佢個女(今年11歲)都日日穿背心, 又唔見老公話佢地一個係老雞一個係雛妓.....

我只係唔想成日擔心跌落黎先唔著true top咋。
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

大宅

小詠 寫道:
我老公相當保守, 連穿背心都話似做雞, 當堂比我媽叉佢5分鐘, 佢個妹(今年35歲)同埋佢個女(今年11歲)都日日穿背心, 又唔見老公話佢地一個係老雞一個係雛妓.....

我只係唔想成日擔心跌落黎先唔著true top咋。
講既野一樣

公爵府

好媽媽勳章

融融 寫道:
我老公都無咩所謂 , 只係我生完個女肥o左好多接受唔到自己肥著性感衫o者 :-( :-( :-(

me 2 :-( :-(

珍珠宮

醒目開學勳章

欣澄媽媽 寫道:

緊係啦~你喎~~我都想''目及''下你啦

翡翠宮

carmen33:

你老公幾高招,唔俾你著就話你肥!
下次留意下佢望唔望肥女人...一野插爆佢雙眼!

子爵府

carollam310 寫道:
[quote]
欣澄媽媽 寫道:

緊係啦~你喎~~我都想''目及''下你啦 [/quote]
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

水晶宮

好媽媽勳章

佢無所謂....因為我無(.)(.)

男爵府

好媽媽勳章

無所謂~~

大宅

櫺囹桼 寫道:
carmen33:

你老公幾高招,唔俾你著就話你肥!
下次留意下佢望唔望肥女人...一野插爆佢雙眼!
老公永遠都話野花香 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

子爵府

我男友都冇咩所謂架喎!!! 基本上咩都畀我著, 最多我著左出黎之後佢會話一兩句囉, 但我都唔理佢照著

大宅

欣澄媽媽 寫道:

me too

男爵府

我有時著t-shirt.......佢就會問我做咩大熱天時唔著下背心或者吊帶.......只要唔走光........佢係絕對讚成既

大宅

好媽媽勳章

me 2

babyjerry 寫道:
只要唔走光........佢係絕對讚成既

首頁

尾頁

跳至