興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

報名趁手喇喂))))

聖誕節假期有Kill BB大行動~~:lol :lol :lol :lol

請問各位邊有得閑:

25/12
3G hom +
蕃薯一家

26/12
3G hom +
蕃薯一家

珍珠宮

祝曲奇細 8 ,生日快樂,身體健康,學業進步
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-12 01:49 發表
果次睇到串薯片直頭笑到碌地

p.s. 順帶一題,果集嘉賓林保怡好唔投入,又好似有潔癖咁,我覺得蘇玉華好似好冇癮
link 比波屎睇 o下
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 webjen 於 10-11-13 08:22 發表
祝曲奇細 8 ,生日快樂,身體健康,學業進步
幾時生日呀?

Cookie 細 8 )))

Happy Birthday

水晶宮

Good night

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

細8生日快樂!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

曲奇~

祝細8生日快樂!
學業進步!
身體健康!
聰明伶俐!
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

珍珠宮

原帖由 小草 於 10-11-15 09:37 發表
早早~
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Good morning~~
小草,星期六同星期日下午都行經咖喱屋,出面好多人等位,嗰時都已經係兩點幾~所以此蘇效應都不少呢:lol :lol

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

祝曲奇餅主的細8

生日快樂!
學業進步!
聽教聽話!

身體健康!
學業進步!

最最最緊要係聽您Lo Mo話!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

版主

好彩...
本來擒日諗住入去,但後尾都係無去~ (不過都諗住避開一般lunch/dinner時間),咁又遲下先去啦~
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-15 10:21 發表
小草,星期六同星期日下午都行經咖喱屋,出面好多人等位,嗰時都已經係兩點幾~所以此蘇效應都不少呢:lol :lol

子爵府

唔駛客氣啦!
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-12 22:21 發表
唔該晒呀..............丙丙))))))))

子爵府

細8,

遲來的HAPPY BIRTHDAY!!!! 祝你日日都咁開心!
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-13 01:46 發表
曲奇餅)))))

祝細8生日快樂!
學業進步!
身體健康!
聰明伶俐!
Happy Birthday!!!
...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

照咁睇我都幾難同包爸有機會試
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-15 10:21 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咁我都等呢個"風"退卻咗先啦
原帖由 小草 於 10-11-15 12:04 發表
好彩...
本來擒日諗住入去,但後尾都係無去~ (不過都諗住避開一般lunch/dinner時間),咁又遲下先去啦~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

係呢, 妳又請番姐姐幫手呀?
原帖由 pinkyhsy 於 10-11-15 14:02 發表
唔駛客氣啦!

版主

早早~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小草 於 10-11-16 09:23 發表
早早~

首頁

尾頁

跳至