興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

YOU ARE.....

乳袖之癲:tongue: :tongue:
原帖由 hehalady 於 10-11-19 19:31 發表
You are .....

乳袖最強
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小草 於 10-11-19 09:32 發表

珍珠宮

諗起河東獅,不過做得阿媽通常都至叻呢招
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 20:44 發表
佢地都算乖,只係間中鬧下交,打下,不過一"渴"佢地就乖乖地.咁我就可以考慮進一步,1個帶3個可唔可以坐下飛雞去旅行呢~~ :lol...

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 20:44 發表 我又覺得ok wor,真係唔可以用辛苦去形容,只係好倦,講真,佢地都算乖,只係間中鬧下交,打下,不過一"渴"佢地就乖乖地.咁我就可以考慮進一步,1個帶3個可唔可以坐下飛雞去旅行呢~~ :lol
馬交(乜交)oY

路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 20:48 發表
地震咩
出便係咁講 .... 我都唔多清楚 ..... 果個鐘數我 o係 長洲山頂,唔覺有震 wor

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

c佬去左5日珠海,依家啱啱返來,起身煮左個面比佢,依家又去瞓......最後真想講一句,依d老婆去邊樹搵呢~~~ :lol

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

:lol :lol 係街,我係用好斯文既方式"喝"既,一d都唔河東獅,我地都有形象gar ma:lol :lol
原帖由 webjen 於 10-11-19 22:05 發表

諗起河東獅,不過做得阿媽通常都至叻呢招

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想下唔比呀.....we have a dream:tongue: :tongue: :tongue:
原帖由 hehalady 於 10-11-19 22:56 發表
去馬交(乜交)oY

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

世上只有媽媽好
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 20:44 發表
我又覺得ok wor,真係唔可以用辛苦去形容,只係好倦,講真,佢地都算乖,只係間中鬧下交,打下,不過一"渴"佢地就乖乖地.咁我就可以考慮進一步,1個帶3個可唔可以坐下飛雞去旅行呢~~ :lol

珍珠宮

肯生 4 件o既都好難搵

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-20 00:21 發表
c佬去左5日珠海,依家啱啱返來,起身煮左個面比佢,依家又去瞓......最後真想講一句,依d老婆去邊樹搵呢~~~ :lol
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-20 00:21 發表
D 仔老母 .....
能人所不能 ..... 誰乳爭峰

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-20 00:27 發表
:lol :lol 係街, 我係用好斯文既方式"喝"既, 一d都唔河東獅,我地都有形象 gar ma :lol :lol
Yes ..... mum

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-20 00:30 發表
想下唔比呀.....we have a dream:tongue: :tongue: :tongue:
I have a dream, too........

水晶宮

原帖由 小草 於 10-11-20 10:03 發表
世上只有媽媽好
去埋馬交更加好

水晶宮

原帖由 webjen 於 10-11-20 10:04 發表

肯生 4 件 o既都好難搵
熱烈恭賀蕃薯 榮獲

2010 年度最傑出 瘋淫大獎

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

http://programme.rthk.hk/rthk/tv/programme.php?name=tv/money&d=2010-08-13&p=4860&e=113649&m=episode

原來錢作怪#5

市場直擊:

網上購物越來越普及,就連家住6千呎豪宅的富貴一族,亦愛上在內地購物網購買廉價物品。內地購物網貨品選擇多、價錢「抵」,宛如「世界工廠」縮化成一個個小櫥窗,這個市場對香港人有什麼吸引力? 尋寶熱背後,又有什麼危機?香港人又如何從中開發商機?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

http://hk-taobao.blogspot.com/

http://hk-taobao.blogspot.com/2009/07/20097.html

2009年7月後在淘寶網可以用的信用卡 (香港)

最新 VISA, Master 信用卡 List
VISA, Master
香港匯豐銀行
中國銀行
渣打銀行
星展銀行
東亞銀行
恆生銀行 (新)
中國工商銀行、亞洲 (新)

http://hk-taobao.blogspot.com/2010/09/taodotcom-ok.html

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

http://www.facebook.com/hktaobao

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

當時我都感覺到 ,心諗唔係地震下話 ,後來出街不約而同聽到街上有2個人講手機提起,咁我即刻打電話比包爸問佢有冇聽收音機新聞播,佢話冇聽過,我就諗冇理由架?原來好晏先報
原帖由 小草 於 10-11-19 16:02 發表
耐不耐就有人話感覺到地震,但我呢次先第一次感覺到....

頭先喺公司,感覺地板有幾秒震,雖然唔知點解但無諗過係地震,因為真係好輕微,不過而家知道係堅架喇!

公司有幾個人,但得我感覺到,可能佢地太專心做野~ ...

首頁

尾頁

跳至