夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

正賤人,個天一定修佢咖!

別墅

我希望個天快d收佢, 就算要我短命d我都唔在乎
我要佢同我一樣
7個月佢個老搵第二個
9個月時話唔要佢
阿b滿月話同唔到佢一齊
我咀咒佢大肚後俾人拋棄!
人在做,天在看!
>>小三<<

男爵府

好媽媽勳章

樓主,你個C6一定會比件扒女飛啦,佢都幾無腦咖WOR,諗住同個靚妹過人世,個靚妹得個二十,幾時得嚟定性AR?佢比人飛咖時候,一定會後悔!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

到時比條飛,後悔都無用啦,樓主已經自強喇,理鬼佢生定死咩!!
原帖由 jerma 於 10-11-13 00:56 發表
樓主,你個C6一定會比件扒女飛啦,佢都幾無腦咖WOR,諗住同個靚妹過人世,個靚妹得個二十,幾時得嚟定性AR?佢比人飛咖時候,一定會後悔!

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

回覆 7# wife 的文章

記住:他朝君體也相同; 若然未報, 時辰未到.....等報應啦!

男爵府

樓主唔洗咀咒佢,睇個天幾時收晒所有29,我曾經都咀咒過D29(唔係我老公有29)係我老豆有29,攪到我屋企家不成家,我媽咪成日都話睇個天幾時收佢(29),所以我都好憎D29

男爵府

樓主唔洗咀咒佢,睇個天幾時收晒所有29,我曾經都咀咒過D29(唔係我老公有29)係我老豆有29,攪到我屋企家不成家,我媽咪成日都話睇個天幾時收佢(29),所以我都好憎D29

別墅

原帖由 ChammyMAMA 於 10-11-13 01:15 發表
到時比條飛,後悔都無用啦,樓主已經自強喇,理鬼佢生定死咩!!

我都努力緊
不過今朝訓醒…
再諗返起…都已經無咁傷心
可能真係知道晒所有野清晰晒
個心雖然痛, 不過無咁傷心…我要好好加油先得
人在做,天在看!
>>小三<<

別墅

原帖由 melindalsl 於 10-11-12 09:06 發表
Oh my god!!! 個女仔90後, 咁最多咪20歲, 咁你同老公幾多歲呀? 點解會搭上呢? 佢咁細

佢係我c6返工既對面舖
之前俾我係cctv見到佢成係舖頭跟住晒
相信係佢姣我c6
c6仲一直過無野, 係同事
但佢真係對佢自己唔係咁了解
佢對朋友都唔會咁好, 更何況同事
如果只係同事, 駛唔駛樣樣野都咁上心
我果陣信佢, 連我自己都覺得自己太太太天真
人在做,天在看!
>>小三<<

珍珠宮

好媽媽勳章

人在做,天在看
樓主,你要加油,要自強
呢d死29搶人老公,遲早有報應架

大宅

樓主, 我好憤怒! 點解D男人可以咁賤格? 你太太幫你大住個肚, 你可以咁? D衰男人知唔知, 一個女人懷住佢個BB時, 係對生命同將來充滿住好多憧憬? 將來既一切都已經交托俾個老公, 但點解偏偏要響呢D時候傷害個女人? 或者..響有小生命前你點樣風流, 大家都可以離婚都各無牽掛, 各走各路. 但有左小生命後, 有責負要俾幸福佢地, 唔可以咁自私啦! 真係好憎呢D人, 最賤既男人係就響佢太太懷住佢BB時做D對唔住佢家庭既野. 樓主, 我都覺得你好叻叻

別墅

睇到你個c6咁對你, 真係超級極度卑視同憎佢. 29都罪該萬死架啦, 明知人地有家庭都要走去拆散人. 呢對dog男女, 等報應啦!

樓主, 事情都已經過去, 你亦離左婚, 無謂再去諗呢d賤人啦. 你還有你個小寶貝陪你呢~ ~ 加油呀!

原帖由 lamkel2005 於 10-11-13 10:55 發表

佢係我c6返工既對面舖
之前俾我係cctv見到佢成係舖頭跟住晒
相信係佢姣我c6
c6仲一直過無野, 係同事
但佢真係對佢自己唔係咁了解
佢對朋友都唔會咁好, 更何況同事
如果只係同事, 駛唔駛樣樣野都咁上心
我果陣信佢, ...

大宅

我前夫搭上個件扒女咪又係話自己就結婚啦...唔會同我前夫有發展,仲勸前夫同番我一齊,我呸你啦..講一套做一套,點知佢吼我地分居期間咪晚晚主動打俾我前夫傾電話囉..
我絕對覺得佢地係絕配,因為大家都對婚姻同樣無承諾..

原帖由 lamkel2005 於 10-11-11 21:15 發表
呢個90後既女仔
口口聲聲話自己有男朋友
但就勾我老公
仲話同佢無野, 連床都上埋仲話同佢係朋友關係
死都唔認, 仲話同佢男朋友好好
但我睇晒佢地d短訊囉! 好大話
有無d咁賤格既女人!? 不過我c6一樣咁賤格
終有一日, ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

開群組整整佢啦,
1.樣衰,2.扮天真 3.百痴低能既沒知唔係少女,係老舉似d..
原帖由 lamkel2005 於 10-11-11 21:15 發表
呢個90後既女仔
口口聲聲話自己有男朋友
但就勾我老公
仲話同佢無野, 連床都上埋仲話同佢係朋友關係
死都唔認, 仲話同佢男朋友好好
但我睇晒佢地d短訊囉! 好大話
有無d咁賤格既女人!? 不過我c6一樣咁賤格
終有一日, ...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

禁止訪問

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個2奶好樣衰!而家d女仔真係冇樣睇!做人2奶好似覺得自己好威!真係丟晒我地女人ge架!到佢結婚生子ge時候佢就明ka啦!分分鐘佢都行緊佢未結婚前ge路!老公都比個2奶搶!:;pppp:

大宅

好過份

別墅

我真係唔明呢d人諗咩~?
佢明明有男朋友都出黎勾我老公
可能好似叔仔話齋
睇佢幾時俾佢洗晒d錢
不過…我希望佢對個仔有返d責任(俾錢養佢)
唔好斷~
而家d男人真係好不負責任
人在做,天在看!
>>小三<<

首頁

尾頁

跳至