自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

有無相可以post黎睇睇, I'm interested.

How much and what is the size Pls.

thanks.

原帖由 szeszes 於 14-11-2010 21:48 發表
哈哈!! 去 taobao 搵下啦!! 平好多, 不過係無紡布料做

用 "竹炭 儲物袋" 或 "竹炭 收納袋" 搵, 我自己都訂緊

民房

我用左款袋成年幾, 好用, 我買過4 pack, 幫我啲friends又攞過幾 pack, 個個都滿意. 因為啲袋既容量俾膠箱實用好多, 有好多玩具既形狀係fit唔到入啲膠箱. 呢種高清袋一來可以放到任何嘢, 二來透明見到晒入面啲嘢, 唔駛揾到死.

況且一個膠箱要幾十至百完不等, 而高清袋只係十幾至二十幾都有. 我個人覺得好用同好抵用. 我遲啲影張相放上嚟等大家見到我而家啲玩具同衫有幾咁整齊.

唔係賣廣告, 好用咪同大家分享下囉.

公爵府

For store the toys, is the plastic thicker or harder? Which size can I buy to store clothes.

How about books, can they be stored in the plastic bags? thanks.

原帖由 ILoveFatch 於 3-12-2010 12:08 發表
我用左款袋成年幾, 好用, 我買過4 pack, 幫我啲friends又攞過幾 pack, 個個都滿意. 因為啲袋既容量俾膠箱實用好多, 有好多玩具既形狀係fit唔到入啲膠箱. 呢種高清袋一來可以放到任何嘢, 二來透明見到晒入面啲嘢, 唔 ...

大宅

.

大宅

oh~我用來放阿仔d THOMAS路軌玩具一流呀, store木頭路軌 or 膠既路軌個袋都夠厚!

原帖由 weiwei 於 10-12-3 12:53 發表
For store the toys, is the plastic thicker or harder? Which size can I buy to store clothes.

How about books, can they be stored in the plastic bags? thanks.

公爵府

Very tidy.

Which package did you buy? 會否' 線' 落黎? 野塵嗎?

thanks.

原帖由 小倩 於 18-11-2010 16:23 發表
今年年頭買咗, 放阿仔佢哋啲冬天衫

啲衫就咁一袋袋放好, 疊高擺衣柜...
執完C6睇到呆咗, 因為真係好整齊, 疊高又唔會跣! ...

子爵府

我上個月係PROMOTE前都買左2PACK 雙ZIP...一PACK單ZIP..同10個細袋放玩具雜物....好好用喎
D細袋最好用...剩返2-3個...用黎放雜物..物...玩具...
我原本要一個櫃放衫...一個櫃放樓...而家將D衫用雙ZIP袋入晒...叠高...上面支通就掛樓...一個櫃搞掂..又整齊..又多返櫃黎放野...
遲D換季時...再將床底D真空袋換晒呢D...
因為係膠..就算有塵抺下就得...而且唔會跌落黎..可以叠高..仲可以塞到爆一爆先拉拉鏈

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

D袋有無手抽位架??

首頁

尾頁

跳至