美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我減肥成功la

我做個間好好呀,3個月內任選任做35次,都係2988,有好多機做(5-6種左右),重有facial做,佢地雖然唔係一d大行,不過都有4�5隻機做,佢地下層做纖體,上層做facial,而且重好有心機做,又唔會sell我加$買其他野,有時重送d其他護理俾我,真係值得表揚,原來佢地重加入左一個名叫’優質美容服務計劃’,原來美容院都有呢d架,即係代表呢間美容院會自動願意受監察,會提供一些優質既美容服務給客人,各位:下次記得要問清楚同睇清楚,免再俾人搵笨

洋房

Re: 我減肥成功la

貓貓豬;

What kind of slimming machines you have used in your package?

Pls PM details to me, thx.

複式洋房

貓貓豬;

Would you PM more details of the following beauty shop to me, please!

thanks
2005/03/01-4.16kg 2005/04/02 -5.44kg 2005/05/14 - 7.47kg 2005/06/07 - 7.95kg, 65.5cm 2005/07/02 - 8.62kg 2005/09/03 - 8.98kg, head - 44cm, height - 72.5cm 2005/12/10 - 10.2kg, 76cm 我叫梓軒,响2005年3日1出世! Welcome to my web page : 駱仔仔之家

複式洋房

Would you PM more details of the following beauty shop to me, please!
e-mail:[email protected]
Thank you!

複式洋房

貓貓豬;

Pls PM details to me, thx.

大宅

我減肥成功la

貓貓豬

please pm details to me. thanks!
tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

公爵府

畀面勳章

貓貓豬

please pm details to me. thanks!

複式洋房

please pm the shop address and tel to me, thanks very much!

別墅

HIHI:
my computer have some questions
i can"t write to pm
i will call you later

複式洋房

Pls pm details to me. thanks

大宅

貓貓豬~~

would you like to tell me how many pounds you lost in one month / week?

also please send me some information of the shop, many thanks!!!!

別墅

TIF1016 :
我兩個月減左25磅,不過我做得好密,而且佢地都話我因為生完bb水腫,所以幫我用人手通番d淋巴,次次做完一邊面再比較番另一邊,真係差好遠架∼∼希望大家都減肥成功啦!
我join3個月內自選任做35次療程$2988
佢地有個首次試做優惠價$88
自選療程包括:
1) 數碼紅外線熱能瘦身太空艙(全身)
2) 酵素消脂收緊纖體機+特效燒脂膏(局部)
3) 多功能專業纖體儀+薑汁燒脂啫喱(局部)
4) G-5深層推脂+定位納米纖體膏(局部)
5) 古法淋巴引流+瘦身按摩油
6) 人手推脂搣脂+纖體推脂膏
7) 特效機理胸部護理
8) 面部水份營養補濕護理
9) 面部美白去斑瑩肌護理
10) 暗瘡消炎收毛孔護理
11) 膠原蛋白眼部護理
12) 特效頸部護理
13) 背部去印美白護理 
14) 手部按摩及美白護理
15) 電眼睫毛

大宅

貓貓豬,

好耐都無你消息了, 聽到你減肥成功, 都好躉你高興.
我都係得2-3磅就回復以前身型, 但係我條腰&hip&手臂未能回復以前吋數.
請你pm你個間減肥院資料比我啦, 可能我&家姐遲d會去幫襯.
thanks
*********************************************************************************************************************************************

民房

貓貓豬;

我都想要 Pls PM details to me, thx.

別墅

agnesbibi:
係呀!早排個女感冒發高燒入院,都唔得閒又無心機上黎,好彩而家無事,驚到我呀∼∼

呢間美容院雖然細,不過好有心機做,唔會好似出面咁只識叫你俾$,然後過左海就係神仙,我有次仲聽到個老細同個客傾計,原來個老細以前係尖沙咀某間大行做,個客知佢自己攪之後,即刻跟埋佢黎做,因為做一樣既野,差好多價錢,因為個老細寧願唔開係大街,平d租金又可以平d幫客做,如果呢個世界多d呢種人就好,所以我都會keep住係佢到做面,我試做過佢d做面既機都唔錯,始終佢可能做開大行啦,我一陣番阿媽屋企時又會落去做,我會叫老細送d優惠比我班網友架,祝大家減肥成功啦!

agnesbibi 寫道:
貓貓豬,

好耐都無你消息了, 聽到你減肥成功, 都好躉你高興.
我都係得2-3磅就回復以前身型, 但係我條腰&hip&手臂未能回復以前吋數.
請你pm你個間減肥院資料比我啦, 可能我&家姐遲d會去幫襯.
thanks

大宅

貓貓豬,

你個女依家無事嘛? 點解會發高消呢? 係咪打針攪成咁.
我遲d會去你介紹間減肥院睇睇啦.
thanks
*********************************************************************************************************************************************

別墅

agnesbibi:
醫生話流感囉,不過而家無事la,我見有個bb得個幾月呀,仁安d房爆晒,個個小朋友都係流感,真係得人驚!! :-( :-(

大宅

貓貓豬,

咁住左幾多日呀?最後埋單幾錢?
因為我想同vincent 仔買住院保險

子爵府

恭喜貓貓豬,減肥成功!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至