美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

cool牙一問?

請問有冇好的牙醫介紹,唔該!

大宅

Re: cool牙一問?

你近邊區呀, 我都知道少少資料

民房

http://www.hkso.org/big5/members.php
香港矯齒學會

睇吓邊個矯齒科醫生在你附近啦.

關於問題我可以答你, 但介紹比你由於工作關係就唔係好好啦.

複式洋房

Hung hom or Jorden also OK..thx

大宅

俾個網址你先, 呢度有齊「牙齒矯正科專科醫生」既資料:
http://www.dchk.org.hk/list/list1.htm

佐敦有個醫生好好架, 我有朋友係佢度cool過, 另外尖沙咀都有一個, 都係見網友講話好既~~
(因為我之前都想cool, 所以做過資料搜集)

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

記得小心撰擇, 我聽過好多難尾的case。好恐怖

我之前cool 牙都在中環梁訓成, 係個牙e介绍的, 梁e生好夠資格。我细佬在政府cool, cool 完冇loy 就走曬位, 我叫佢去梁e生到cool過, ok咗。

Dr LEUNG, Vincent Fun-shing
- 香港中環德輔道中20號德成大

別墅

eojj
我想問有冇d 係cool咗都見唔倒架,同埋如果已經30歲仲cool唔cool倒呀?
thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咁大約幾多錢同幾耐時間呀?

伯爵府

牛年勳章

alc 寫道:
eojj
我想問有冇d 係cool咗都見唔倒架
thanks!

我都想知呀~~
我都想cool , 但一黎貴 , 二黎好似好核突咁
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我記得幾年前已經有種好似帶牙膠套敢樣, 透明的, 由唔齊一路換套到齊為止, 但係未人人都做得就唔知, 唔係好記得幾$$, 好似(之前)around 3萬幾, 比普通cool牙貴好多, 可以問吓先or去睇1次consult吓專業e生, 都係幾佰遮。

民房

我只需年半就cool好牙,大約四年前當時約$30000,醫生很好有很多學生幫襯,在銅鑼灣

子爵府

peaceaa1122 寫道:
我記得幾年前已經有種好似帶牙膠套敢樣, 透明的, 由唔齊一路換套到齊為止, 但係未人人都做得就唔知, 唔係好記得幾$$, 好似(之前)around 3萬幾, 比普通cool牙貴好多, 可以問吓先or去睇1次consult吓專業e生, 都係幾佰遮。

3萬,你就想 ,我問過成十萬。有HP介紹過。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

伯爵府

牛年勳章

我去睇過個網頁 , 話比普通cool牙貴三倍架
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

首頁

尾頁

跳至