跳至

首頁

尾頁

大宅

baby expo 2005

the 13th int'l baby/children products expo:

6-8 Aug 05 會展新翼展覽廳2

6-7 Aug 10am-8pm
8 Aug 10am-7pm

大宅

Re: baby expo 2005

- 成人入場費: $20
小童入場費: $15
- 攤位 > 200 個
- 6/8 (Sat) - 8/8 (Mon)
- 其他媽咪的建議: 印定好多 "名字/地址 label" (唔洗寫到手軟), 入了會可照填過, 不要帶 bb 車 (太多人, 唔夠位)

Joycelyn

大宅

我個同事話上年最抵係nuk系列,尤其係濕紙巾,所以nuk個counter排哂長龍!

伯爵府

不過nuk嘅濕紙巾係咪有火酒味架,佢寄過sample俾我,一打開好大陣火酒味 :-| 我唔敢用

大宅

等我去睇下d成分先,不過我都唔用nuk,用pigeon. :-P

禁止發言

大宅

m琳琳 寫道:
不過nuk嘅濕紙巾係咪有火酒味架,佢寄過sample俾我,一打開好大陣火酒味 :-| 我唔敢用

m琳琳:

下, 有火酒味甘得人驚! 比我都唔會用啊.

Joycelyn

複式洋房

is Combi gonna be there? tkx

別墅

阿 b 現在的奶樽都係上年係bb展度買,真係平些。另外上年NUK的counter做promotion, 如果買滿一定價錢的貨(好似係150蚊),就可以半價買佢個消毒器,因為咁所以上年佢條隊真係好長... 單比錢都要成個鐘。到後來佢地仲要暫停個counter, 乜都冇得買。唔知今年點呢
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

首頁

尾頁

跳至