心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 敢問各位同姐妹的感情好嗎?

monpun 寫道:
細個時就成日打交及嘈交,但我結左婚及生左仔仔後就感情轉得好好.

me 2

伯爵府

畀面勳章

我冇家姐或細妹,有兩個哥哥, 一個細佬,我地感情好好............

伯爵府

好媽媽勳章

我同我兩個妹相差4年和8年
感情唔錯架
有咩事一定企出來挺我...哈哈

民房

我地幾兄弟姊妹感情就麻麻地啦! 我同妹妹完全唔會講心事, 好多時想同佢傾, 佢都係問句答句, "冇引"!!! 費事以為我係度查家宅, 所以只會講普通野, 反而同朋友仲多心事講! 而細佬係佢未結婚前都幾好架, 但 咗個衰老婆, 唔係好睇得起我地, 所以感情就淡曬啦! :-(

大宅

我同我個妹感情非常好~~~~~~~~~~~似朋友,似知己,似姊妹.....直情好似仲好過兩公婆呀~~~~~(仲有個同父二母既細佬...都幾好架...耐無聯絡..大家都會搵下大家傾下計食下飯)

伯爵府

830mama 寫道:
我同我 d 兄弟姐妹感情好好.

me too

伯爵府

我得一個妹妹,性格完全不同,
但感情都幾好
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

我有2個親細佬.....總算ok
但我有個老表....感情好好.....

男爵府

I have 2 elder sisters - before we got marry - we did not talk to each much even we lived together- each of us is busy with our own life..
but after marriage and move out, we start getting closer - we talk about life - kids and others... better than before - even with my parent, talk more

大宅

普通過普通…同細佬細個都幾好…依家… :tongue:
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

公爵府

牛年勳章

我有一個姊姊, 一個細佬&一個細妹, 一星期起碼見2 次, 感情幾好, 不過有時都會有一兩句架, 下星期就會無事

公爵府

hashtag影視迷勳章

我有五兄弟姊妹, 感情算唔錯, 同妹妹比較多电話联絡, 每個月都有兩三次見面, 因大家會返父母家吃飯. 平時只閒話家常, 但如果邊個有事, 大家都會全力幫忙.

首頁

尾頁

跳至