美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想食代餐減肥, 有無好介紹 @@

我想食代餐減肥, 有無好介紹

我想問邊隻牌子的代餐(奶粉) 好味d??

多謝介紹

男爵府

環保接龍勳章

Re: 我想食代餐減肥, 有無好介紹 @@

Hui_momo 寫道:
我想食代餐減肥, 有無好介紹

我想問邊隻牌子的代餐(奶粉) 好味d??

多謝介紹

請看pm
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

康寶萊

大宅

畀面勳章

康寶萊......士多啤梨味,用無糖豆奶開..."正",好好味!

子爵府

醒目開學勳章

Herbalife, I used that before and I lost 50lbs.

男爵府

環保接龍勳章

Xanthe 寫道:
Herbalife, I used that before and I lost 50lbs.

我家姐個女以前都係食佢. 減到幾十磅.但頭髮有些稀落.停
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

請問最平一套要幾錢?

大宅

where to buy Herbalife?
該用戶已被刪除

民房

我自己都食代餐減肥架,之前食康保來,現在食 fifty50,係上網或sogo有得買,上網會送貨.

我用黎代早餐,午:食生果/菜沙律.晚正常但不食飯(有時都會食少少),我由132減到123用左2個月,現在仍然努力,目標108.

但我想問下咩叫做"用燒脂增肌既原理"同做法

joshua1118

民房

herbalife is a good choice

大宅

我都用緊herbalife,三個月減左10磅...

大宅

請問在那裏買?

複式洋房

露比媽媽,

你可以聯絡我, 我可以介紹你, 因為我而家都食緊架, 好正 !

[email protected]

首頁

尾頁

跳至