美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

7-11的雪糕是否吾肥

我覺得7仔的雪糕一D都吾肥,吾知有冇人知几多卡路里呢,
我成日食都冇肥到,又好味,大家食過來講下啦.

民房

Re: 7-11的雪糕是否吾肥

deleted

別墅

冇可能 ?-( anyway 都係 cream 嚟!!!

別墅

7-11杯$2.5雪糕o個名好似有個Fit字,應該用低脂 / 脫脂奶整!

但我睇過一d雜誌,話就算標明低脂 / 脫脂的產品,只係比平常的卡路里低,但多食一樣肥!

反而收過幾次別人的e-mail,話麥當勞的$2雪糕,食左特別易肥,卡路里比正常雪糕還要勁!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

不如試吓枕住食其他雪糕, 睇吓肥唔肥, 咪知自己係食seven雪糕唔肥? 定係食雪糕唔肥囉?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

moonchan 寫道:
7-11杯$2.5雪糕o個名好似有個Fit字,應該用低脂 / 脫脂奶整!

但我睇過一d雜誌,話就算標明低脂 / 脫脂的產品,只係比平常的卡路里低,但多食一樣肥!

反而收過幾次別人的e-mail,話麥當勞的$2雪糕,食左特別易肥,卡路里比正常雪糕還要勁!

M記咁衰??? 唔用脫脂奶???以后唔食佢D雪糕
DIE WAHRHEIT IST IRGENDWO DA DRAUSSEN

子爵府

點會唔肥呀....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

別墅

就算用低脂 / 脫脂奶整都高糖啦 樣樣都係適可而止好 :lol:

首頁

尾頁

跳至