心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

俊媽, 你呢個補宅哥哥收幾錢1個錢吖??

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 chunchunbb 於 10-11-18 10:57 發表
我搵倒補習哥哥喇~呀豆,唔該晒你 ~我去你介紹比我個網道留資料,佢地搵左呢個哥哥比我,29號開始lu~
呢個男仔既自我介紹~
本人就讀城大專上學院翻譯及傳譯副文學士課程,中學畢業於 ...

搵到啦,好呀

乜有咁詳細介紹嘅咩?我只係個協會小姐同我
講個miss係咩料咋喎

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 WINNIEYIP 於 10-11-18 11:11 發表
其實我最擔心既就係,假如出黎食飯,我去個d地方,又唔岩佢去,佢去開個d地方,我又唔慣,最最最驚佢叫我去酒店high tea咋>_

你同佢講話想搵d唔好咁靜既地方~因為大家咁耐冇見~驚大家傾得開心得滯忍唔住大聲講大聲笑

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 10-11-18 11:34 發表
俊媽, 你呢個補宅哥哥收幾錢1個錢吖??

$60/hr
一星期三日,每次1.5hr

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 acbeans 於 10-11-18 11:41 發表

搵到啦,好呀

講個miss係咩料咋喎

協會小姐話佢地叫個男仔咁做,等家長睇下佢既資料,不過我見好多都冇咁詳細

珍珠宮

好媽媽勳章

$60/hr算抵呀 因為以我所g好多大專/大學生都唔肯做小一架 希望呢個哥哥教得好啦

珍珠宮

好媽媽勳章

咁阿豆你個補習姐姐o5ok呀???

我諗過吱仔到咗小五我都會搵個姐姐同佢補吓習呀
原帖由 acbeans 於 10-11-18 11:41 發表

搵到啦,好呀

講個miss係咩料咋喎

侯爵府

多謝你, 希望可以盡快完成及身體痊癒
原帖由 吱仔與lo仔 於 10-11-18 09:37 發表
pinky, 我祝福你爸爸做完手術後盡快康復

我明你擔心佢嘅, 不過向好果便諗, 如果唔做手術就唔會好返喇~~~~做點都好過唔做, 所以你唔好太擔心喇 ...
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

收到, 我又要發揮我的正能量呢, 我要開懷自己及關心媽媽爸爸
原帖由 chunchunbb 於 10-11-18 10:00 發表
Pinky~
如果你爸爸係唔適合做呢個手術既話,我相信醫生都唔建議,你知家陣d醫生講野幾保留架啦,特別係政府醫生,佢地驚要揹飛架..
不過我都明白~做手術一定存在風險,不過醫生都冇任何反對既話,而你爸爸又接受既話,我相 ...
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

原帖由 chunchunbb 於 10-11-18 10:57 發表
我搵倒補習哥哥喇~呀豆,唔該晒你 ~我去你介紹比我個網道留資料,佢地搵左呢個哥哥比我,29號開始lu~
呢個男仔既自我介紹~
本人就讀城大專上學院翻譯及傳譯副文學士課程,中學畢業於 ...
愛※是※不※保※留

侯爵府

好抵呀, 在那裡搵的
原帖由 chunchunbb 於 10-11-18 11:44 發表

$60/hr
一星期三日,每次1.5hr
愛※是※不※保※留

公爵府

hashtag影視迷勳章

Pinky:

香港醫學咁先進, 無問題, 唔洗太擔心.
上次我切子宮話就話4個鐘, 但實則手術只有1-2小時,
其他時間都係用嚟準備同手術後護理, 所以你爸爸可能只係逗留係手術室7個鐘而唔係做足7個鐘.

原帖由 pinkykei200 於 10-11-17 20:08 發表
要做一個長達7小時的大手術, 我真的非常擔心, 雖然爸爸叫我們不用擔心, 但我真的做不到.
手術已經安排在1月3日上午mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" /> ...

侯爵府

顏C9多謝你的安慰
原帖由 nganc9 於 10-11-18 15:20 發表
Pinky:

香港醫學咁先進, 無問題, 唔洗太擔心.
上次我切子宮話就話4個鐘, 但實則手術只有1-2小時,
其他時間都係用嚟準備同手術後護理, 所以你爸爸可能只係逗留係手術室7個鐘而唔係做足7個鐘.

...
愛※是※不※保※留

男爵府

唔通..唔記得左我

侯爵府

HI,我記得, 你有個2-3歲的囝囝的
原帖由 PINK0717 於 10-11-18 17:28 發表
唔通..唔記得左我
愛※是※不※保※留

男爵府

原帖由 pinkykei200 於 10-11-18 17:57 發表
HI,我記得, 你有個2-3歲的囝囝的

終於有人認得我啦..係呀....2age啦仔呀
你禁遲出黎架..我要走啦

明天再上黎同你地傾..byebye

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 10-11-18 12:19 發表
咁阿豆你個補習姐姐o5ok呀???

我諗過吱仔到咗小五我都會搵個姐姐同佢補吓習呀

暫時都ok

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 pinkykei200 於 10-11-18 13:29 發表
收到, 我又要發揮我的正能量呢, 我要開懷自己及關心媽媽爸爸

既然係事實,就唯有正面積極支持你爸爸,咁樣
對佢先係好呀

子爵府

我又嚟
原帖由 acbeans 於 10-11-17 16:15 發表
我又嚟
得意事來,處之以淡。失意事來,處之以忍!

子爵府

pk,好耐無見 放鬆d 我知道親人身體有事 心情一定緊張 不過緊張都幫5到件事 反而可能影響到你爸爸既情緒

交比醫生啦
原帖由 pinkykei200 於 10-11-18 00:08 發表
要做一個長達7小時的大手術, 我真的非常擔心, 雖然爸爸叫我們不用擔心, 但我真的做不到.
手術已經安排在1月3日上午mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" /> ...
得意事來,處之以淡。失意事來,處之以忍!

首頁

尾頁

跳至