美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無用過 Philosophy 的 help me 7日收細毛孔晚霜呢?

好用嗎?

男爵府

Re: 有無用過 Philosophy 的 help me 7日收細毛孔晚霜呢?

好耐之前用過,唔掂呀!用到塊面敏感,最慘係用左一排先黎敏感,要睇皮膚科先好番,唔用就冇再敏感。
***南無阿彌陀佛***

大宅

2019勳章

Re: 有無用過 Philosophy 的 help me 7日收細毛孔晚霜呢?

我以前都用過, 無效。

別墅

無效!對我黎講太油,don't buy!!

別墅

我都覺得無效,就算用彩光做過效果都唔明顯,始終要勤做facial勤清潔先得

洋房

me too, 我用過都覺得無用

洋房

我上次賣佐二千幾蚊o野, 條line 唔好用, 講到好次好好咁, 千期唔好賣, 唔多啱哠中國人皮膚, 唯一值得賣係佢o地個薑味磨沙(for body), 唔好再好似我咁笨, 比個sales扼

大宅

this "help me" product is just helpless to my skin. I've also bought stuff for around $2000 from Philosophy's counter but none of the products is helpful to my skin.
I seldom say a skincare brand is useless. But this is ture for philosophy

首頁

尾頁

跳至