美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

星期六, 星期日開幾點架..吾知返工就吾就到時間...

複式洋房

3個幾星期...6磅...暫時餐單ok...我都跟到...大家要努力呀...

男爵府

我生完個女去睇doctor sze, 都減左一d ,由175磅減到140磅
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

點解你咁平,我係威記到睇架以前,每次都300蚊樓下,但我一星期見2次架

原帖由 caring_child 於 10-11-17 23:17 發表
我都係上星期剛開始
如果係沙田睇會平過中環$50一次

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

原帖由 babycoming 於 10-12-8 15:06 發表
點解你咁平,我係威記到睇架以前,每次都300蚊樓下,但我一星期見2次架

我都係威記, 原價好似250一次, 我一個星期睇一次炸, 有時就唔到時間佢都比我十日左右見一次, 不過當然可能冇甘好囉

你見到你地的磅數, 好想努力努力!
不過最近工作壓力大, 介得唔係好清.......

大宅

原帖由 callrubytso 於 10-12-2 22:11 發表
:D
已睇$500診金,取了本書仔和營養資料,都係貴,你講得對,食少d野,所以我會跟住佢本書仔自行試試先,哈哈我fd都話這樣。
其實係無恆心,有減唔難。
thx ...

我都係同你一樣 想跟書仔 but 我仲未跟到 哈哈!! 我真係 得把口

伯爵府

各位姊妹,

我想要佢地果份餐單份量呀~
可唔可以email 比我呢 ?! thanks~

[email protected]

複式洋房

大家好呀!

我上年8月都係中大沙田減左30+lbs,本來一星期一次,有時2星期一次,只交左一期錢,都睇左成7個月都幾抵架,本來我要成3期($4000X3=12000/60LBS)先減晒60LBS,因為轉左工所以無再去,到依家都無重番.
我同意上面話中大無咁商業化,所以揀左佢地,其實除左減磅仲學到好多營養知識係我意料之外,依家一家人都食得健康,貴都抵番晒啦!

希望各位正在減磅中朋友,堅持同加油呀!

大宅

原帖由 camey2000 於 10-12-11 00:12 發表
大家好呀!

我上年8月都係中大沙田減左30+lbs,本來一星期一次,有時2星期一次,只交左一期錢,都睇左成7個月都幾抵架,本來我要成3期($4000X3=12000/60LBS)先減晒60LBS,因為轉左工所以無再去,到依家都無重番.
我同意上面 ...

我想問下, 佢每次同你睇會用幾多時間架, 同沙田的醫生好d定中環呀

首頁

尾頁

跳至