自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

讚~讚~讚~銅鑼灣-有骨氣

話說今日我同老公和朋友去銅鑼灣有骨氣打邊爐 入到去就得番角位張枱 咁我大住肚 我就覺得好唔方便 因太迫(我已經9個月la)當我想出聲問有冇其他枱嘅時候 有個女人(好似係收銀員)走過黎叫某兩位客人起身讓我行入去 :lol: :lol: :lol: 仲未止呀 當我去洗手間嘅時候 她說小心跣呀 (實在地下又真係有D跣 如果大家去吃飯 都要小心D)咁我好小心行la 有個員工見到我行緊去 就用腳踩住塊布末我將要行嘅路(抵讚)女收銀見我企係度等左好耐 又幫我烤門 服務 禮貌認真一流 比貼士都比得好順呀條氣 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

Re: 讚~讚~讚~銅鑼灣-有骨氣

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

價錢貴唔貴?我見依家任食,食物ok嗎?

[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

公爵府

好媽媽勳章

子爵府

2024年龍年勳章

真係低讚bo !!

大宅

底讚!

侯爵府

2024年龍年勳章

tamme 寫道:

價錢貴唔貴?我見依家任食,食物ok嗎?
$88蚊任食 D食物都ok 但D甜品就...........

複式洋房

該用戶已被刪除

洋房

今時今日真係有d咁ga服務態度先可以......

男爵府

★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

該用戶已被刪除

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

果然低讚喎

子爵府

WELL DONE!

首頁

尾頁

跳至