興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

chunchun_daddy 我有問題.......

我想問, 個msn 一開,就有d 怪字彈出黎, 好似想叫妳開個message 黎睇咁, 我次次都要close 佢....咁係米中左毒lei??????

侯爵府

畀面勳章

Re: chunchun_daddy 我有問題.......

呢位師主,

很抱歉!我無玩msn/ic蕉呢類物體n個世紀.....唔識答您...
您都係請教您d msn好友把啦....

多口問句:個message "up"乜架??

子爵府

Re: chunchun_daddy 我有問題.......

ChunChun_Daddy,

個message up 乜?????佢米叫我搵你化解lor

解唔到都唔緊要la.....唔該晒你

侯爵府

畀面勳章

>>個message up 乜?????佢米叫我搵你化解lor

下!唔係嘛......咁邪!!我驚驚啊....

男爵府

ChunChun_Daddy

一d都唔出奇丫, 你呢排人氣急升, 仲勁過曾蔭權呀

侯爵府

畀面勳章

>>一d都唔出奇丫, 你呢排人氣急升, 仲勁過曾蔭權呀

下!唔係掛?我點會/何來有人氣啊?(怨氣就大把 )!
咪玩啦.....

首頁

尾頁

跳至