想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人知道用潤滑劑會影響生bb?

有時do do時會痛,所以我哋會用少少潤滑劑,方便進入,唔知係唔咁影響生bb呢?有無人知呀?

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有無人知道用潤滑劑會影響生bb?

無聽過會喎!!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

我醫生都叫我用,我都有用而且都bingo左,
但唔好用太多太多,我個醫生講笑話如果用太多,
啲蟲仔會迷路.....
hi

別墅

潤滑劑我就未聽過會唔會有影響, 不過我醫生叫我用過一種叫pev jel, 佢叫將約1ml的份量從陰道打入, 目的係為左比多d養份, 令子宮膜厚d, 但我睇過說明書, 原來係一種交合劑, 可楂喺雙方的性器官上, 可以令dodo時好d, 喺屈臣氏有得賣, 要$500! 如果你驚不妨試下呢隻!

因為愛...所以等待...

複式洋房

Hi 455,

我都聽過朋友講過類似嘅 gel,唔記得係 made in UK or USA?可否告訴個 brandname,等我同個朋友 confirm 下,佢都話效果唔錯!其實有咩用途??
?-(

別墅

Chanbobo,

你去屈臣氏藥劑部買啦,得一隻架乍,唔會買錯架,佢就咁叫做PEV Lubricating Gel, made in UK, 唔係太大盒,要$500,你睇下揾唔揾到啦!你重可以叫個藥劑師教你點用,佢會好詳細教你架!
因為愛...所以等待...

首頁

尾頁

跳至