美容扮靚

跳至

民房

響b_a_lady做彩光/激光的請內進

我join左小腿$7,800個plan,響tst間分店做左2次,第一次做彩光,覺得無咩改進,所以第二次做激光,做激光前個美容師yoyo用冰袋夫住我隻腳,佢話要凍到麻bei,激光射樂去先唔會痛(但係我已經凍到痛!!),我同佢講之前試過其他公司d激光脫毛唔洗用冰袋凍腳架wor,佢就話間間公司用"s美容機唔同做法都唔同wor~為由繼續忍痛啦!
但係過左半個月,期間我已經tie左兩次毛,睇返d毛囊又好似無咩少到~
到底係我d毛太強,我又太心急,定係佢個部根本唔係激光機??? :-|

民房

Re: 響b_a_lady做彩光/激光的請內進

anybody help?

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

ming2
請問你做左幾多錢呀?做左幾多次呀?

珍惜眼前人[/url]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

... ... 敢我唸我都係轉啦...唔該哂

洋房

Hi shushu,
我已經轉咗去CWB分店, 我覺得佢地service及環境俾TST好.
入到CWB分店辦好手續, 跟住有位嬸嬸遞上杯水俾你 (TST冇此service),
跟住等叫名,
入到房發現部機同TST唔同(我白掛同個consultant講, 佢話所有分店的機都係一樣, 我諗可能連佢都唔知有唔同)
一邊做一邊會同你講解程序.
完成後會幫你抹好多次, 感覺算乾淨
不過佢地冇用 "防毛液", 佢解釋做完彩光無須再用其他產品, 而且佢唔知咩叫 "防毛液", 所以我估 ""防毛液"只限TST用.
你o係TST有冇買 "防毛液" 呀?
原本我有買, 跟住感覺被騙, 最後打電話上寫字要求退錢....
你都快 D 轉啦, 唔好貪佢有激光~

伯爵府

under arm$4800都ok wor!
會唔會好hard sell成日叫你買野?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

shushu,
我有用激光脫毛, 在醫生度脫的. 由於過程難以用書面解釋, 如想知道過程, 可致電給我. pm了電話給你.

別墅

how much? 請問可否pm埋我! thanks

mrsho 寫道:
shushu,
我有用激光脫毛, 在醫生度脫的. 由於過程難以用書面解釋, 如想知道過程, 可致電給我. pm了電話給你.

複式洋房

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

mrsho 寫道:
shushu,
--------------------------------------------------------------------------------
我都想知阿!
[url=]kgraz[/url]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

to : ming2
請問彩光facial 係點架 , 可以幫助不平的暗瘡印和
收細毛孔嗎? 幾錢 , 要做幾次先見效 ,
同埋地址係邊 ,可否告知 ?? thank you

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

can any one pm me to give me info?

大宅

can send information to me

跳至