跳至
[2005年] BB 出牙!!!!

首頁

尾頁

複式洋房

BB 出牙!!!!

我阿b前幾日開始冇咩胃口,又"柯"爛屎,今日發現佢下面牙肉有一條白色野,摸落去係硬嫁,原來阿b開始出門牙仔!bb唔係6-7個月先出牙咩,我呀b咁早出牙,好似唔係咁好wor :-( ...
http://hk.myblog.yahoo.com/vincciemail

複式洋房

Re: BB 出牙!!!!

原來小吉都開始出牙仔....

睇書話早出牙仔好易蛀牙.....所以每次食完奶奶要同佢清潔下d牙仔
http://hk.myblog.yahoo.com/vincciemail

子爵府

未必早出牙係唔好,你唔好太緊張la,如果遲出牙,你又會擔心佢又有冇咩事,
雲師奶 該用戶已被刪除

別墅

同bb洗口好難....啜住你隻手指唔比你洗....
咁洗牙咪仲難...要比佢咬=.=

禁止訪問

複式洋房

我個bb都係4個半月大時出牙仔..我現在每晚都會用消毒棉花幫佢抹牙..日頭就瞓前佢飲d水..當係漱口..

雲師奶 該用戶已被刪除

禁止訪問

雲師奶 該用戶已被刪除

男爵府

SukiYau 寫道:
未必早出牙係唔好,你唔好太緊張la,如果遲出牙,你又會擔心佢又有冇咩事,
我個人覺得遲出牙好, 起碼做少樣野, 唔洗同佢洗牙. 又唔洗驚喂人奶時比佢咬一啖.

遲出無咩要擔心, 我個大仔成11個月至出, 有個朋友同我講話有個醫生同佢講: 個個細路都有牙, 你幾時見過D細路仔係無牙嫁. 諗落又係播.

大宅

雲,

你個b又真係好鍚你播

雲的孩子都在跳舞 寫道:
tazmanic,

對呀,我呢幾日咪成日比佢咬實囉!佢仲咬得好過癮添!不過淨係咬手指就有得佢啦!佢無咬我個胸我已經要還神啦!

不過我個人都唔想佢咁快出牙, 起碼唔駛比佢咬住, 又唔駛同佢清潔住, 我個女都係成10個月先出牙, 所以我可以餵到佢9個月咋 佢係自已界人奶後先出牙的

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我亞b喺前兩日(5個月零2日) 都出現咗一點白色啦 唔怪之得佢呢排成日咬嘢.

別墅

我知道有bb3-4個月 出牙了

首頁

尾頁

跳至