興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

如果買panasonic FX8, 你地會買咩色?

顏色: 銀、黑、深藍、粉紅

Click here ==== 再揀 FX8

民房

Re: 如果買panasonic FX8, 你地會買咩色?

我睇過實物4個色了, 真係各有各靚.....
我想買粉紅色 or 銀色
不過我就怕有顏色既, 花左會好覺眼, 同埋d色係噴上去既, 會唔會易dd花...
好似銀色襟d, 你地認為呢?

別墅

i like pink colour....
black is quite cool also, but i still prefer pink.
for silver, used to be a popular 'cyber' colour in the past, but i found that it's too common.
blue also too common for this camera.
actually WHITE colour is nice for fx7.
just my opinion!
are you thinking of buying fx8? where do you intend to buy from?

民房

hi kissie,

我都覺得fx7既白色好靚呀, 如果fx8有白色, 我會要白色架, 不過可惜冇....
pink & black係光身面, 我有朋友係用fx7既光身面, 佢地話會好dirty, 好多手指毛.....所以我都會考慮在內

我會買fx8, 我會去香港最好家電買, 因為好似平, 同埋有原廠卡及套...不過我未比較過旺角既shop, eg. 永成, 萬成,
有冇人去永成, 萬成睇過? 幾錢同埋有咩送呢?

複式洋房

揀藍色特別d不是太多機有
黑色會有少少指模
銀色太普通

別墅

2019新春慶豚圓

pink, then black, then silver then blue.
if there's white, i will put this as first.

民房

i like pink

首頁

尾頁

跳至