想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家在排卵後第幾天驗到bingo?

我在第10天驗到一條深一條很淺的線,唔知是否bingo?

大宅

Re: 大家在排卵後第幾天驗到bingo?

沒有線還有可能遲些才驗到,
但有線就99%是BINGO了,
如果不放心可以再驗一次看看
hi

男爵府

恭喜~~

別墅

sin 寫道:
我在第10天驗到一條深一條很淺的線,唔知是否bingo?

排卵後10天即係約day廿幾,即係約第三週,受精卵應該已著床,如黃體素足夠,有機會會驗到,穩陣起見,你遲幾日再驗一次,包無甩拖!

by the way, 恭喜恭喜!

因為愛...所以等待...

禁止訪問

男爵府

sin,

yes ar! I also see 2 line on my day 9 after eggday!
even the line is very very light, but i keep checking~

the line will be darker and darker day-by-day!

大宅

今天到一家庭醫生驗,都是2條線,不過比之前深了少少,但他話又唔是過了經期7日,所以都唔算是,都唔知他是什麼醫生,下次都唔給他看,他又話我在m來前驗到是唔準,所以唔幫我寫紙,他要我再一星期後再去,我當然唔會再去,我明天一於去看婦科醫生順便照下,唔通他做醫生都唔知可以在m前或當日可以驗到? ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至