美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

"Skeyndor"減肥褲

我朋友買了一條減肥褲連一支泡沬, 佢話針對橙皮紋, 可以為大腿and臀部肉之血液循環and淋巴排毒, 將體內之多餘水份and廢物排出體外. 每次搽小許, 再著減肥褲, 著一小時相等於4小時, 佢一日著六小時. 係公司著, 食飯前除, 睇佢話著了4日, 好似明顯廋了, 佢話著了10日最明顯, 佢都係同事介紹比佢, 佢見同事明顯廋了, 但最初同事都唔肯講, 後來見我朋友無心機, 比老公朋友話佢肥, 所以先肯講. 你地都不妨可以參考下.

禁止訪問

Re: "Skeyndor"減肥褲

大宅

How much and when can i buy it?

大宅

vivian1003,
係囉! 可以喺邊喥買&幾$ o家?

2個寶貝~雅詠&灝泯

民房

唔會熱, 完全好舒服, 但價錢我唔係太清楚, 只係知道一set幾百元, 實價唔係太清楚, 等我朋友去完旅行番來, 再問清楚, 星期三再講比大家聽. 知道佢地可以送貨, 如果妳訂可以落了order, 等佢送到先比錢.

大宅

vivian,
咁支泡沬可以用到幾耐呀? 如果之後再買一支, 咁要幾$呀?
heehee~ 車胎收唔收到o家?

仲有冇其他人試過呀???
2個寶貝~雅詠&灝泯

民房

我朋友今晚先番到香港, 所有詳細問題到時再話比大家知, 如果有相再send 比大家睇.

民房

del

大宅

Vivian1003,

Hi, may i know how many pounds/inch your friend has lose. Does it really works?
How can i order? Can you advise the detail?

Many thanks!

民房

腰封 : 只得s/m

褲 : xs (坐圍有31-35)
s (坐圍有36-39) 大腿粗要m
m (坐圍有40-44)
(size : L and XL)

洋房

如果訂要什麼手續, size唔啱可唔可以換. 辛唔辛苦.

民房

yeec,

我知道唔啱size可以換, 妳可以email比我, 等我比佢地資料比妳, 等妳自已訂. 今日訂, 如果有貨, 第二日送, 如果無貨就星期二同星期五送貨, 我有個朋友都訂了, 當時都驚唔得, 佢做nurse, 著了四日, 真係廋了, 佢每日都著三至四個鐘, 妳都可以跟佢試.

我email : [email protected]

大宅

請問仲有冇媽咪試過呀?
vivian1003,
可以send埋佢哋嘅資料比我嗎? Thx~ :mrgreen:
2個寶貝~雅詠&灝泯

禁止訪問

大宅

vivian1003,
If you don't mind please send me the details also, thks !

民房

請妳們留意私人信箱.

禁止訪問

民房

因我知道資料有限, 各位媽咪唔好意思, 我已經email了妳們, 妳們可以致電比佢地查詢更多資料.

可以幫到大家.

大宅

vivian,
收到妳嘅e-mail啦! Thx~

其他嘅靚媽,
妳哋有冇諗住買呀? 我宜家都仲心大心細呀! ~"~
真係冇其他媽咪用過咩?
2個寶貝~雅詠&灝泯

洋房

ViVian,

Thanks. 我條褲同腰封到了, 都好靚, 我一齊用, 我今晚著住sleep, 明天再話比妳知辛唔辛苦.

首頁

尾頁

跳至