懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

私家醫生有無問你,bb出世後食咩牌子奶粉

曾醫生今日問我,我都唔知食邊隻好

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 私家醫生有無問你,bb出世後食咩牌子奶粉

我e生就無問只係e院問,我bb本身食開A+不過佢唔多like e家諗住轉第二隻~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

無禾 不過都食得好好直到現在都係食緊個隻牌子

男爵府

好媽媽勳章

Yes, my doctor asked me and I chose A+. But later I found out that it is genetically modified. There are some organic formula in Bumps to Babes in Central. May be you can take a look.

洋房

佢話bb出世後e院比咩奶粉佢食就要食番個隻...唔係唔好架

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我bb係轉A+2時直頭見到奶奶就:-( 住爬走,試過一日只食6安+2餐粥e家瘦到得番17磅:-(
janetngan2 寫道:
無禾 不過都食得好好直到現在都係食緊個隻牌子

首頁

尾頁

跳至