嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

阿仔成日生飛滋,成小小牛肉又生,無計,有咩食左會好d,唔會成日生呢?

如題

男爵府

環保接龍勳章

Re: 阿仔成日生飛滋,成小小牛肉又生,無計,有咩食左會好d,唔會成日生呢?

Hokkaido.請看pm
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

Re: 阿仔成日生飛滋,成小小牛肉又生,無計,有咩食左會好d,唔會成日生呢?

Harry媽,

Would you also PM me ? Thanks!

大宅

Re: 阿仔成日,成小小牛肉又生,無計,有咩食左會好d,唔會成日生呢?

Harry媽:
我個仔都係成曰生飛滋,請有良方pm比我呀!!
thx~~

別墅

Re: 阿仔成日,成小小牛肉又生,無計,有咩食左會好d,唔會成日生呢?

rainmark 寫道:
Harry媽:
thx~~

Yes please i want it too.

複式洋房

我仔仔早幾日都生左二粒飛滋,我煲左
羚羊絲,燈心花,竹心,糖冬瓜,三碗半煲埋一碗,飲左二次ok
糖冬瓜可以唔放,如果放二條就夠,我第一次放左4條,好甜.

大宅

Harry媽:
thx~~

禁止訪問

別墅

Harry媽:
請pm生飛滋良方比我呀!!

洋房

pingubj 寫道:
我仔仔早幾日都生左二粒飛滋,我煲左
羚羊絲,燈心花,竹心,糖冬瓜,三碗半煲埋一碗,飲左二次ok
糖冬瓜可以唔放,如果放二條就夠,我第一次放左4條,好甜.

pingubj
尋日試過羚羊絲,燈心花,竹心,糖冬瓜,三碗半煲埋一碗
今日呀仔話個幾粒飛滋冇咁痛.聽日煲多次先.

首頁

尾頁

跳至