夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔識佢

..

大宅

Re: 我奶奶是超級衰人, 勁憎佢......

hanhan ,

你個99又算最衰,起碼未講嘢加糖,我隻99仲勁,在我面前勁寸,在我老公前扮死狗,話我蝦佢,無大無細,仲將自巳D衰嘢講到我至係,初初都比佢陰到。

到依家,我學懂點對應,先至再無衰過,就你有嘢都要老公在場至講,佢打电話比我問東問西,即刻同老公報到自已講過咩及錄音,死未,哈。
仔仔06-12-2003出世

別墅

"但我怕忍唔住, 越寸越過火, 話哂佢都幫我照顧緊D细路, 而且我老公是超级孝順仔"
好彩你都識唸, 忍得住無發老脾, 如果唔係重煩呀!
都無計架喇, 唯有係敬而遠之, 避得就避! 最慘就係老公好自然會企喺佢嗰邊, 呢個問題永遠都解決唔到架喇!無謂為左佢傷自己同老公的感情!
因為愛...所以等待...

子爵府

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

公爵府

好媽媽勳章

不如下次你叫99幫你做野時,叫埋老公在場,再唔係叫你老公去問,咁就無得抵賴 :tongue: :tongue:

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以後唔好求佢囉, 少啲來往.

男爵府

因為我奶奶都是如此, 仲會係個仔/ 叔仔etc.....面前喊!!!
呢招係其他mami教

複式洋房

我都想睇佢唔到,但我天天都要去佢家食飯同接細路, 我只有講少d , 避唔開佢 law….

[quote]
ellislui 寫道:
因為我奶奶都是如此, 仲會係個仔/ 叔仔etc.....面前喊!!!
呢招係其他mami教

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

I think this is one of the good idea,
then take record or phone yr husband when u talking with yr 99, (but don't let her know )!!!

lamlambaby 寫道:
不如下次你叫99幫你做野時,叫埋老公在場,再唔係叫你老公去問,咁就無得抵賴 :tongue: :tongue:

複式洋房

最好就係你老公面前用speak phone打電話同佢講.

大宅

very simple !! Agree to all the members' suggestion
你趕吾趕呀?吾urgent,米等埋你husband talk together ,又or tell your husband then your husband tell your 99,if they said why you cannot speak directly ,you can answer ""話曬,我係新抱,1定要尊重老公& 99,1定要告訴老公先!""最緊要識做""小女人"""!

算la,話到尾你的kids stay in her home,如果你工人衰仲

大宅

agree with ""ellislui"""

可以扮""我睇你唔到"" or ""聽不到"",又話最近工作辛苦,隻耳仔有事 扮聽不到,let her speak more times until 她無氣!

大宅

你地0的奶奶都咪算勁 你地都咪叫愈到真正既恐怖奶奶
我奶奶.......哈 哈 哈 講出黎真係笑死人
50幾la 仲去落bra 唱k 落d 仲要晚晚玩到4 5點先返
身形係 大ball 大pat 粗腰 但係要著小背心
3吋高爭鞋 仲要係自己本身隻腳有事
又成日行唔到樓梯 又要著對0甘既鞋黎行
自己搵幾多使晒再多一陪
又唔識字 成日俾人呃 呃佢去減肥 食藥
做機...好多好多 仲走去bank借錢
又唔還錢 ..........
0的0的奶奶大家又遇過咪

大宅

極品豬油糕!!!!

別墅

你咪mug都叫你老公去問你99囉,起碼佢地係自己人,講mug都容易d,我地做新抱既,始終都係隔左一皮,我都係無論係大小事都係叫我老公同佢阿媽傾,淨係比番個結論我就得la,唔駛煩,而且唔駛咁多事,句我話mug都叫老公出頭就一定唔會洩底。
該用戶已被刪除

民房

我不單勁憎我99, 連d姑奶都好衰, 無人性, 又自私自利, 自己個呀媽都唔肯養, 3個姑奶都係禁, 淨係要我老公一個比錢, 佢地話呢係仔o既責任, 做女既唔洗比錢呀媽架or, 最好笑就係佢地覺得我做女都唔應該比錢養我自己呀媽, 仲要係鬧我果隻話我錯, 你地話呀, 一個99已經難頂, 仲要加3個自私自利既姑奶,唉!

大宅

唔當佢存在…佢
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

洋房

梓謙謙,
咁你三個姑奶有無仔養佢地呀? 如果只得女無仔, 佢地老左咪要靠自己?
wongnysw

民房

就係有我先至無得反駁他們, 你話激唔激死.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5