產前產後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

產後進補廿八方,有冇用 ?

請問有冇媽咪用過產後進補廿八方 ? 有冇效 ?

禁止發言

Re: 產後進補廿八方,有冇用 ?

複式洋房

Hello 嘉理子,
I'm interested of this, actually which one u have try and how long i should fax the order form before my predict date, pls pm the information to my email with tks.

[email protected]

tks.
hipoq
url=http://lilypie.com][/url]

禁止發言

大宅

BK Milk勳章

唔該pm比我呀,我想買金裝,係唔係會送貨呀。
[img][/img]

別墅

嘉理子 寫道:
初初食完都唔覺, 係慢慢發現身體復完快, 惡露快清完, 冇咁怕凍, 有精力同bb玩咁囉。我果時一日沖兩次甚至三次涼, 吹風扇吹冷氣添。

我有推薦人編號,憑編號有額外折扣
金裝優惠價$1,980減$100,即$1,880
精裝優惠價$1,280減$50,即$1,230
They only accept the order by fax for this offer
有興趣請pm我索取。

嘉理子.
麻煩你email資料給我

謝謝

民房

我都試過,真係好好!
我的拍賣品有時間請入來參觀

禁止發言

別墅

嘉理子

thanks for the info. pls check pm.

禁止發言

洋房

我朋友話幾好,我都想買黎試下.

複式洋房

我都想試下, 請pm我 or email: [email protected]

我想請問要多早前訂購?

大宅

請問係咪食一盒就夠架嘞?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

嘉理子 寫道:
初初食完都唔覺, 係慢慢發現身體復完快, 惡露快清完, 冇咁怕凍, 有精力同bb玩咁囉。我果時一日沖兩次甚至三次涼, 吹風扇吹冷氣添。

我有推薦人編號,憑編號有額外折扣
金裝優惠價$1,980減$100,即$1,880
精裝優惠價$1,280減$50,即$1,230
They only accept the order by fax for this offer
有興趣請pm我索取。

嘉理子 ,
想問你食用金裝 / 精裝呢 ?
係唔係每一個藥膳都要加雞 /豬 , 加雞 /豬的份量多唔多ga ?

大宅

我都想要你個編呀!! 請E-MAIL給我THANKS!

大宅

我都想要,PLEASE EMAIL TO ME :

民房

我都要, [email protected]

請問要多早前訂購?

複式洋房

tks a lot , i will order soon as now already
35wks la !
url=http://lilypie.com][/url]

大宅

Thank you ! I've received your no.

別墅

2019勳章

hi 嘉理子

Could you please pm your 推薦人編號 to me?

Many thanks.

首頁
12345...6

尾頁

跳至