懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

Re: 產後進補廿八方,有冇用 ?

hi 嘉理子

Could you please pm your 推薦人編號 to me?(PM me)
Thanks a lot!!

禁止發言

大宅

我想問下產後進補廿八方幾時食架 ?? 同埋可以係邊度買 ?? 係唔係煲架 ??? 點食法 ?? 請教 !!!!

禁止發言

大宅

嘉理子,

分五劑, 咁食28日要幾多盒及一盒有幾劑呀 ???

大宅

嘉理子,

我都想要推薦人編號, 唔該 pm 比我. Thank you!

大宅

嘉理子,

請問餵人奶食唔食得架?

大宅

我想請問知唔知開刀同順產d用料會唔會不同呢?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問金裝同精裝有咩分別,材料有咩不同,邊隻適合D啦?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

金裝好似係多鹿尾巴同埋高麗蔘~ 我問過健怡坊既人, 佢哋話較適合開刀既媽咪飲wor~

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雖然我決定順產,但唔知到時會唔會突然要開刀, 咁我買邊隻好?同埋如果訂,幾時會送貨,因我宜家放梗產假等待BB出生,同埋嘉理子可唔可以SENT 推薦人編號俾我, 我的 E-MAIL 係 [email protected]

民房

please pm me your 推薦人編號, thanks!
嘉理子 寫道:
初初食完都唔覺, 係慢慢發現身體復完快, 惡露快清完, 冇咁怕凍, 有精力同bb玩咁囉。我果時一日沖兩次甚至三次涼, 吹風扇吹冷氣添。

我有推薦人編號,憑編號有額外折扣
金裝優惠價$1,980減$100,即$1,880
精裝優惠價$1,280減$50,即$1,230
They only accept the order by fax for this offer
有興趣請pm我索取。

公爵府

畀面勳章

維尼熊pooh 寫道:
雖然我決定順產,但唔知到時會唔會突然要開刀, 咁我買邊隻好?同埋如果訂,幾時會送貨,因我宜家放梗產假等待BB出生,同埋嘉理子可唔可以SENT 推薦人編號俾我, 我的 E-MAIL 係 [email protected]

我覺得金裝好d,我個時都唔知自己會順產定開刀都買左金裝,你訂左5日內會送去你屋企架啦~~ :mrgreen:

大宅

Hi 嘉理子 or 雪晴晴,

Please PM me your 推薦人編號 to me. Thanks a lot!

:-P

民房

pls pm to me please, thanks

男爵府

若有人有推薦人編號,請E-MAIL 俾我, 我 E-MAIL 係 [email protected] 因我想訂講, 你地通常買金裝還是精裝? thanks, 急

公爵府

畀面勳章

維尼熊pooh 寫道:
若有人有推薦人編號,請E-MAIL 俾我, 我 E-MAIL 係 [email protected] 因我想訂講, 你地通常買金裝還是精裝? thanks, 急

我emai左l俾你啦,仲email埋張訂購form俾你呀~~ :mrgreen:

男爵府

我收到了, THANKS YOU.

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我當日係食普通果隻,因為驚自己好似唔係好受得高麗參,但真係幾好,我都係用半隻烏雞出水燉要落肉果幾劑,陪月果個auntie都話好(佢係我屋企廿年世交唔會點我),又話早知有d咁佢兩個孫出世果陣唔駛自己去jup!

我生之前重左17磅,生完坐完月食晒廿八方都係剩番3磅未減到,而家bb七個月我已經倒頭輕左10磅(因為我係緊張大師,揍bb好花神),但身體ok,無以前咁怕凍!

大宅

畀面勳章

我都想要推薦人編號, Please PM to me!
Thank you!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁
12345...6

尾頁

跳至