夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 lovelykitty 於 10-11-22 14:49 發表
剛剛睇哂您地既POST...
即刻問自己....如果同樣既CASE自己會唔會用呢個程式呢???

其實答案好簡單!!
如果我唔想離開呢個男人的話,唔會用!
如果想用左之後,又發生事既話,您地覺得個男人仲會返轉頭咩?如果知道個女人用 ...

同你一樣, 我掉番轉咁諗, 如果有日老公懷疑我勾佬, 跟住用整呢d偷聽, 我會覺得我老公好恐佈, 就算我好愛佢, 都會對佢有戒心囉!
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

複式洋房

回覆 1# kathy060 的文章

其實有好多嘢係唔知好過知,尢其你話老公好錫你,如果唔小心俾佢發現,佢覺得你唔信佢,大家以後好難真誠相對.同時,男人係貪新鮮,就算俾你知道,佢多數都唔會認,唔通你同他話係偷聽到,咁佢一定好反感,到時更加難為你放棄那段新芽.所以要三思呀.

男爵府

回覆 34# kangaroomama 的文章

民房

Pm me tux!

大宅

我個 friend最近因佢老公在年初俾佢踢爆有婚外情, 而導致"鬼剃頭", 可能是抑鬱引致.
佢老公叫佢俾機會, 但逢星期五就話上廠兼過夜(條女是香港人).
所以我都想知偷聽器是如何使用和那裡可以購得.

原帖由 kathy060 於 10-11-20 02:13 發表
以前一直只上來看
無留言.但看到好多人都婚姻破裂...
自已眞係好無信心
我老公因為要上中港工作,有幾次無返嚟訓
我成日亂諗野,又擔心佢有第2個
因為佢有前科...

直至早幾日和朋友傾這件事
原來朋友一直用緊電話偷聽 ...

大宅

可能我天生多嘢諗啦,我覺得有懷疑,就需要盡快釋疑,唔係愈諗愈嚴重,更加傷感情。

自信老公會對你老實既,可以問佢就夠,但如果覺得老公瞞功一流既,試下呢個偷聽亦無可厚非。(個人意見啫)

雖然話2個人無互信好唔掂,但有時信錯更加大鑊。我舊公司有一個case。

兩公婆幾十年,合作一間貿易公司,老公出面識左個,偷食兩年終於生左個仔,終是諗同老婆離婚。

幾個月內,借d意將公司資產權益全部轉到自己名下,然後離婚。只剩返一層樓比原本的老婆仔女,成間公司,九成客戶,都帶著投入新家庭。

個老婆為頭家,為公司,辛苦付出幾十年,結果頭家散左,公司無左,以後無收入要搵過份工做,獨力湊大一對仔女……

佢果陣話,無懷疑過個老公會走,更估唔到會走得咁無情。如果早少少知佢出面有人,就唔會糊里糊塗比佢轉走晒d資產。如果再早d知,佢地未生仔,老公亦未必會決心離婚。

當然,呢d係個別事件,但我相信唔係唯一。
我贊成夫妻間不應動輒懷疑,但亦不可以盲目信任。

民房

其實你有無諗 男人要滾就滾架啦~ 就算佢唔係中港司機...佢only響香港番工呀~ 佢係要玩女人, 香港都玩得到啦~!! 咁你咁唔信佢嘅話~老實講...婚姻都唔方好!! 你想keep 住好婚姻的話...就唔好想咁多啦...佢識番屋企咪得囉~ 佢有時番唔到屋企訓~可能都係因為工作嘅關係姐~唔好亂諗咁多啦~ 只會令自己辛苦...明白嗎?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

pls pm to me, thanks

禁止訪問

大宅

pls pm me..THX

珍珠宮

真係好好奇知道...樓主裝左呢個程式之後得到咩呢???

佢係唔係真係有SEND呢個程式比要既人呢?..

大宅

死啦...以家我反而怕我老公之前個女人唔知會唔會用呢個程式裝返我老公轉頭....如果想解或點先check到呢???有冇人知呀???

大宅

原帖由 lovelykitty 於 10-12-4 10:03 發表
真係好好奇知道...樓主裝左呢個程式之後得到咩呢???

佢係唔係真係有SEND呢個程式比要既人呢?..

應該無呱, 我都有問佢, 但無回應

洋房

原帖由 mkt 於 10-12-1 12:02 發表
可能我天生多嘢諗啦,我覺得有懷疑,就需要盡快釋疑,唔係愈諗愈嚴重,更加傷感情。

自信老公會對你老實既,可以問佢就夠,但如果覺得老公瞞功一流既,試下呢個偷聽亦無可厚非。(個人意見啫)

雖然話2個人無互信好唔掂,但有時信錯 ...

原全係同感
謝謝你支持
夜小小再上來post我最近的感受

洋房

請你pm我.很想知道係邊買同點樣用

洋房

請你幫幫我!!!

原帖由 kathy060 於 10-11-21 22:35 發表
各位mama【我吾係sales】
請唔好留言叫我pm你丫
我好難一個一個去pm
幫得到就幫
ps自已都未搞掂,見諒la!!!
如果眞係諗清楚先主動pm我傾

洋房

“唔到屋企訓~可能都係因為工作嘅關係姐”呢句野只會係“駝鳥”女人才會講。如果個男人係好男人﹐真的為頭家﹐為工作﹐你估個老婆懵架﹐唔知架﹗有邊個女人唔想相信自己個老公架﹐緊係feel 到D野個心唔安樂﹐問又無反應﹐又唔可以同他硬碰﹐唯有出此下策﹗

大宅

其實比你踢爆佢先識驚,才識收斂, 咁之後又點呢?個心又成日唔舒服, 大家互相信任米得law

大宅

三思吧,人人接受程度唔同,如果我老公咁偷聽我電話,我一定離婚,真係好得人驚,好醜悪

洋房

我唔知咁做得唔得到大家既認同
但真係想講天下不偷吃魚既貓少之有小
最怕愉食完唔識返屋企

無上嚟已1個幾月
裝左後真係估得無錯
俾我發現佢去ktv識到1個大陸女人
個女人經常打俾佢
有時唔係女人既直覺準
而係男人有風吹草動做出嚟既野真係好明顯

刻意揾交嗌唔聽電話,唔覆電話,唔返屋企

係電話入面聽到個女人同我老公既對話
佢地係我老公去應酬有見面但只係初初發展
個女人知佢有家庭但話對我老公付出左真心
大家都係女人,聽得出個女人諗住放長線釣大魚

我唔忍心將咁多年既感情一手送俾個女人
我話俾自已聽我老公依一刻仲係一個好爸爸
仍然好顧家,仲好錫我地,我要忍

結果我用左自已既方法去拎返個老公
其實我以前一直以為d狐狸精先要用依d手段
原來大婆都一樣,
我唔公開個方法,因為一直有睇post知道
依處唔只大婆多,拆散人家庭既29都多

真係好唔明點解有d人係都鐘意拆散人家庭先開心,咁做係咪要証明自已有吸引力,你地真係唔信報應依2個字

今次件事後老公已得到好大教訓
話以後都唔會再做,
我會盡力同我老公一齊將d唔開心既事抹走,
重新再信任佢

babycam  加油!  發表於 11-7-10 23:51

首頁
12345...8

尾頁

跳至