跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

預產期2006年3月媽媽會

男爵府

Re: 預產期2006年3月媽媽會

媽咪(第幾胎)----------預産期(醫院)-------------男/女
karly(2)--------------3/3(QEH)----------------?

禁止訪問

男爵府

HALAHA,

我15號先睇私家呀! QEH就只係抽血同見姑娘, 見醫生就要29/8, 所以e個星期都係等, 等, 等! :mrgreen:

禁止訪問

男爵府

HALAHA,

我嘅心情又唔係好心急, 只係成日同亞女玩都要好小心就住, 同埋唸緊將來兩個小朋友嘅生活會係點囉! 感覺上好似突然忙左好多咁呀! 不過都好開心嘅! 咁你呢?
祝你明天一切順利, 睇完記得話我知呀!

禁止訪問

複式洋房

媽咪(第幾胎)----------預産期(醫院)-------------男/女
Ada (3)--------------1/3(HKAdventist)-------tbc
karly(2)--------------3/3(QEH)----------------?

At first my doctor said I have 7 wks 3 day today. But after 1st time ultrasound I have today, my baby is small. Should be 6 week only. I am so worry if it is my baby's growing problem or my last period counting problem

複式洋房

Karly,

我未算0603, 我等緊, 我希望係你地一份子!

伯爵府

HALAHA

我之前係”想生bb" session 都同你傾過計.不過,唔知你重記唔記得.你點呀!為何心情唔好呀! ?-( 你唔好敢la! 心情唔好,bb 係feel 到呀!你係未太緊張照ultrasound 呀!放鬆d la! 你都就快見到bb. 現在應該係開心呀!

祝你bb 健康成長.

複式洋房

hello,

我星期日先知有bb, 預產期係06年3月初. 今次係第2胎. 原本無諗住要多個, 點之有逃兵 - ...... 初時好唔開心, 係屋企喊左半粒鐘 ....... 不過而定巳接受左 .....

希望心情她快d平伏....

複式洋房

nawada 寫道:
Ada (3)--------------1/3(HKAdventist)-------tbc
gp811 (2) -----------2/3 (仁安)----------------tbc

At first my doctor said I have 7 wks 3 day today. But after 1st time ultrasound I have today, my baby is small. Should be 6 week only. I am so worry if it is my baby's growing problem or my last period counting problem

男爵府

gp811 (2) -----------2/3 (仁安)----------------tbc

男爵府

HALAHA ,

咁你試吓分散注意力呀! 我有時都會唔記得左自己大肚, 我嘅方法就係睇聖經, 祈禱, 但有時都會因為身體不適而做咩都提不起勁, 我估都係正常嘅! 今日睇完醫生點呀? 有咩新進展?

男爵府

@[email protected],

祝你好運, 希望在明天呀!

男爵府

gp811,

你第一胎小朋友幾大呀? 生多個有伴都好呀! :wink:

禁止訪問

複式洋房

kaly,
Thank you, 希望在明天, 等我好消息!

HALAHA,
放鬆D, 同BB傾多D計, 下星期再check過!

男爵府

HALAHA,

我星期五都去walk in睇左一個我未睇過嘅醫生, 佢幫我做腹部超聲波, 只見到一個2cm左右嘅水囊, 連個bb都未睇到呀!
我哋係咪早左d做檢查呢?

大宅

2019勳章

我呀..我上星期用捧捧check左bingo..呢一個禮拜好辛苦..想嘔 (又嘔唔出 ), 每晚要9:30就訓覺, 好難頂!

我會在星期四睇張國良醫生(我好辛苦先叫姑娘排我前d), 你地呢?

我可能會在法國或廣華生...不過我想在我私家..因為我公司可以claim返HK$13000 (all maternity related expenses).

首頁

尾頁

跳至