自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: *Urgent - 有冇又平又好既搬運公司介紹?

helenjoe

Pls PM the 搬運公司 information to me. Thanks

別墅

Try "Transwell",please contact 6180-1529 Michael Chan

大宅

多利是 寫道:
hi, 大家研究一下; 我搵左4間公司報價, 資料如下 :

A公司 : 搬過朋友介紹 ok - 最貴; 但上來睇o個個人誠懇親切

B公司 : 好熟既朋友介紹; 佢自己搬過幾次都ok, 上來睇o個個人都有禮貌及誠實, $$平過A公司幾百元

C公司 : 搬過既朋友介紹話好好 - 但約左上我屋企睇, 遲左成個幾鍾又唔打TEL過來, 我以為佢NO SHOW TIM, 跟住我打tel佢又話要遲D到, 好晚先打TEL過來, 而且我跟佢講幾次TEL, 我覺得佢地D語氣好似好RUDE咁, 無其他o個d咁sincere, 價錢平過B公司幾百元

D公司 : 網友介紹, 但未搬, 電話報價, 係最平既一間公司

大家會點選擇???  比D意見呀, thanks!

如係得a,b,c選擇我就會選b,但睇左個d就多左個選擇你試下叫d公司上來睇下報價順便你睇下佢地老唔老實....
我都將會搬呀都搵左一間又係bk媽咪介紹,check過幾間都係呢間最平相差成6-7佰蚊 :wink:

別墅

我都需要搬屋,,,唔該可以告訴我邊間好嗎?

該用戶已被刪除

大宅

我要在唐五樓搬走及傢俬清拆,有沒有好介紹

男爵府

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4770789?rr=1726825743

男爵府

我都想要d搬屋公司資料,請pm我,
thx!

民房

helenjoe,
可否pm我這間搬運公司資料嗎? 謝謝
helenjoe 寫道:
多利是:

我搵lee間公司搬過3次, 次次我地都好滿意~
lee間公司都係我朋友介紹比我的.

男爵府

mirac 寫道:
helenjoe,
可否pm我這間搬運公司資料嗎? 謝謝
[quote]
helenjoe 寫道:
多利是:

我搵lee間公司搬過3次, 次次我地都好滿意~
lee間公司都係我朋友介紹比我的.
[/quote]

我都想要有關資料,請pm我。thank you !!!!
淡而無味

首頁

尾頁

跳至