嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bb泳衣一問?

夏天到, 好想同bb去游水.
我個bb得1歲多d, 仲用緊尿片,
係咪有隻游水用o既尿片架? 請問係邊度買呀?

其實你地鍾意用泳衣/泳褲 定游水用尿片多d?
我十五十六, 都唔知買邊隻好.

男爵府

Re: bb泳衣?

mothercare 同百佳都見過,
我會同BB著游水片跟住再著泳衣

珍珠宮

醒目開學勳章

我 bb 係囝囝, 我淨係同佢著游水片, 無著泳衣.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Huggies 有隻游泳褲,一 pack 三條。

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

我bb係著短袖泳衣(不連褲),再加Huggies游水片。

首頁

尾頁

跳至