論盡家傭

跳至

別墅

請問"忠誠僱傭"好唔好?

thanks!!

別墅

Re: 請問"忠誠僱傭"好唔好?

Very bad service.

They always act on the maids' side. When I was very angry with their services and not helping me to educate the maids, they even told me directly that our agency fee is just $1,XXX which can only cover the air ticket and some documentation charge. The maids are the one who paid them.

My advice is "DO NOT EVEN TRY THIS AGENCY".

別墅

hi sweetma,

多謝你的意見呀~我想問你係邊間分行請架?
我想搵佢地因我有個auntie係佢地到請左成10年工人, 而auntie d 親戚都係搵佢地, 佢向我極力推薦. 所以想自己問下人意見先lor

洋房

有分行既咩? 唔係得炮台山果間, 老細係凌生咩 ?-(
我年初原本都想經佢搵 Maid, 但接觸兩、三次之後, 俾我感覺佢地係偏幫工人既, 即是--- 你請到個好工人係夠運, 如果唔好彩請到個衰既, 佢一定幫工人唔係幫僱主
我最後一次通電話甚至同佢鬧交咁滯--- mug 都講到好似係僱主唔識得同個工人溝通先會有問題, 工人個個都係好
我都未經佢搵工人已經係咁, 如果搵到個令你激氣既工人, 你諗下會點啦

別墅

AdaHo123 & sweetma,

我auntie話好果間係呢間:click here--忠誠僱傭公司

同唔同你地果間呀?
該用戶已被刪除

男爵府

唔好, 佢地唔會比comment, 唔會同你睇好唔好, 只係擋中間人咁同你做文件, d態度又差
:-P

洋房

lsl:
Yes, 就係果間.
第一次去, 我先生已話俾比我聽個凌生淨係幫住工人, 偏偏我又唔覺.
好彩之後電話連絡過幾次, 傾 d 問題時終於發覺

洋房

tsm:
我講果間係 "保誠", 唔係 "忠誠"
Sorry, Sorry..........
(自打)

別墅

I have not mistaken. The name is Sincere in English.
I used Mongkok branch. The agent who handled my case is Fxxny.

Since I live in NT, I was then handled by the new Taipo branch.

So, I have contacted both branch and the services are

跳至