想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人睇過新蒲崗張劍虹中醫師呀

有冇人睇過新蒲崗張劍虹中醫師呀,佢好唔好?
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

Re: 有冇人睇過新蒲崗張劍虹中醫師呀

我睇過佢, 都幾nice既, 你又睇緊張醫生呀?

侯爵府

ok 架
謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

戇居SBB
你係咪睇佢調理身體生bb呀? 我係睇調經呀, 佢調得幾準, 不過食左張ec d藥, d 體溫好似低左, 即使高溫期, 試過得36.5x, 36.6x, 你係咪咁? 你有咩comment呀?

大宅

honeybbb,

我係睇調理身體想生bb。
我想問下,我23/6睇第一次係day2,有3日葯,今個cycle黎左8日,張醫師話冇問題,可以清下d餘m。係m完乾淨後,30/6睇第2次,3日葯,食晒d葯後,係尋日(即3/7)去toilet時,發覺有血,好似mc第3/4日咁,你有冇試過咁。
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

emily200323
我未睇張ec前就試過m與m間流啡紅分泌, ec話唔係幾好既, 睇完食埋藥之後個cycle就無咁既情況, 你可以去睇下點解會咁, 係紅色定係啡色ga? 如果係啡紅有可能係d 未清既m, 食左d藥, 清埋出黎

大宅

emily200323
我朋友睇左張ec 2年幾, 而家有左, 有唔舒服都睇佢, 佢話佢d藥溫和d, 但都係要睇你同ec夾唔夾到law :lol:

大宅

honeybbb 寫道:
emily200323
我未睇張ec前就試過m與m間流啡紅分泌, ec話唔係幾好既, 睇完食埋藥之後個cycle就無咁既情況, 你可以去睇下點解會咁, 係紅色定係啡色ga? 如果係啡紅有可能係d 未清既m, 食左d藥, 清埋出黎

honeybbb,

依家好似mc咁,要用m巾。不過好奇怪lor,4/6mc後,黎左18日,到22/6又mc,食左2次葯後到3/7又黎過,仲要係紅色添.想睇下有冇bk menber好似我咁。
呢個星期book左睇張ec,要問下佢先。
唔該晒你honeybbb

大宅

emily200323
唔好客氣la, 大家都睇同一個中e, 都想知多d佢既野, 你睇下佢話你咩事, 應該問題唔大既, 中e都係要夾既, 而且你睇左佢無幾耐, 佢地慢慢試下邊d藥岩你

大宅

honeybbb,

唔該晒你 :-P

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

honeybb
請問佢地址係邊?診金連煲葯多少錢?

大宅

rolandbb

張醫師係新蒲崗廣場2樓c41, 佢唔駛煲藥ga, 係沖劑好方便, 岩晒我呢d唔識煲藥又懶既人 , 3日藥連診金$150

大宅

emily200323
你睇左張ec未呀, 佢話你係咩事呀? :lol:

首頁

尾頁

跳至