自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

CALIFORNIA月費一問?

請問而家入會..多少$$$一個月?
有冇其他年費?
謝謝!

大宅

Re: CALIFORNIA月費一問?

我四月份join個陣就係先比入會費$449,跟住就再比第一個月同第十二個月月費$298。之後每個月就自動轉帳$298。簽約12個月。包晒毛巾,同埋再冇雜費。但要留意只能指定去一間gym,我就揀左銅鑼灣。不過而家未必有哩個package,你要問一問~~~
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

ths...您係街邊入會定係自己去店舖入會o架?

大宅

係我自己入去店舖架。由於先前有位媽咪已入會佢比左D資料比我,所以我就再同個consultant傾囉~~~

妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

bull bull,
我都係wow....好似比o左果4百幾唔係好低敢.....我都係銅鑼灣果間,只可以入1,3,5,日 law.....仲會打電話煩o下你

大宅

april28,

我就揀左一至五下午五點至九點同埋星期六下午一點至五點唔入得,其餘時間都入得去玩。其實哩段繁忙時間都係我o既繁忙時段,事關要湊仔嘛~~~~
佢地從來都冇打電話煩我喎 點解佢地會打去比你呢?你都入左會佢地仲想sale你乜呀?
妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

bullbull,
成日打電話黎叫我去上果d training course,係免費o架,不過我知道一上完之後就煩你law....又話你個身型好唔balance之類,要join 佢 d 乜乜course可以另你firm D.....好煩! :evil:

大宅

april48,

原來係咁,我就上唔到個D course因為我血壓高,要等到低番先可以做呀。
妹妹七個幾月,重21磅

首頁

尾頁

跳至