懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都有食~~ 而家37week, 我差不多2個月食一次啦~~ 好難忍口....食幾次, 應無問題瓜.......
07w1d - 1.01cm      27w6d - 2.5lb
08w6d - 2.01cm      31w4d - 4.2lb
09w6d - 3.25cm      34w3d - 5.5lb
12w4d - 6.27cm      37w1d - 6.82lb
20w4d - 0.9lb          38w1d - 7.3lb

複式洋房

我問過e生,佢叫我唔好食魚生.
所以我都唔食.忍吓啦!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

我前幾日去食日本野,都好忍口咁只係食左兩片三文魚咋~始終都驚驚地0既
其他生冷野就冇食喇

禁止訪問

大宅

有食火炙牛肉壽司

公爵府

2024勳章

我都忍唔住食左一次. 之後------- 唉.... 有腸胃炎.... 好辛苦家.... 嘔到我呀.....

之前, 陀大仔都有照食, 都冇事... 點知, 今次... 唉...

伯爵府

我好想食,但老公唔俾食,忍口忍得好辛苦.....依家先9w,仲有成年

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

咁煙既食唔食得呀?

首頁

尾頁

跳至