懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

產後半年是否不能行樓梯???

聽人講產後半年內唔好行咁多樓梯! 如果唔係可能會令到子宮下垂, 請問有冇人聽過??

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 產後半年是否不能行樓梯???

唔係掛?我生完第二日就行樓梯喇!
我屋企係複式o既,唔行樓梯米返唔到房? ?-(

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.
該用戶已被刪除

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

半年好似誇左d,坐月就合理!我放完產假一番工已經走上走落!

別墅

唔係掛, 我要行樓梯先返到屋企架喎!!

男爵府

梓謙媽咪 寫道:
唔係掛, 我要行樓梯先返到屋企架喎!!

ME 2 唔好嚇我喎......

男爵府

唔好踎就知, 唔好行樓梯... 完全未聽過
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

agree

funann 寫道:
Love You Baby

洋房

Agree!

funann 寫道:

大宅

唔行樓梯返唔到屋企架喎…唔通要我禽窗
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至