自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

<<老友狗狗>>

唔知有無家長們會諗住帶小朋友去睇呢套戲呢?

禽日帶埋囡囡去左會展睇優先場, 全場爆滿.... 套戲好好睇, 好感動, 好溫情, 我未睇過"導盲犬", 唔知感動情度有無咁上下, 但係我睇到中尾段時已經忍唔住 - 喊左出黎:cry:, 柴犬波子果段特別感人.....而伏係我懷中既囡囡就睇完果段....不斷飲泣緊, 特別係片末果段, 直頭喊到收唔到聲到散場.:cry: 呢套片好值得家長們帶D (懂事既.... not BB) 小朋友去睇 ** 但注意: 家長一定耍從旁指引, 正面解釋生離死別既的意思

愛狗愛寵物人仕, 小心喊到收唔到聲呀.:cry:

有個慈善首映禮, 有興趣, 可睇睇:-[size=small]老友狗狗- 慈善首映禮

Click here:- [size=small](老友狗狗) 片段 :cry:
  Love your family!

男爵府

Re: <<老友狗狗>>

Thanks!

伯爵府

瑩瑩 :

Thanks!

禁止訪問

大宅

提提大家:[size=small]聽日 (21 號) 有得睇喇。 :-(

男爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

hi, 瑩瑩how old of your daughter?

My daughter is3 1/2 yrs . is it suitable for her to see this film?

shannamama

大宅

ShannaMaMa,

我囡囡4 歲, 正正係開始明白既階段....我諗妳囡囡一樣會明白

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都會去睇呀~~不過就未有仔女住...o係肚仔入面~~
我自己有養開狗...之前睇小Q已經好感動...相信呢套應該都唔差的~~

首頁

尾頁

跳至