嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問"噓噓樂"好唔好用??

如題

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 請問"噓噓樂"好唔好用??

我個仔出世到現在都係用緊噓噓樂,我覺得好好用,BB 又冇敏感,價錢又唔貴。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我用過pampers, Huggies ,妮飄 and噓噓樂,覺得噓噓樂 is the best.

洋房

我用過pampers, Huggies ,妮飄, 噓噓樂, Hello Baby, Fiti,
覺得噓噓樂, Hello Baby吾好用。以上純屬個人意見。 :wink:

[url=baby web sites]baby web sites[/url]

男爵府

我都覺得"噓噓樂"唔好用!!

男爵府

我用過pampers, Huggies ,妮飄 and噓噓樂, i think pampers is the best, but most expensive; then 妮飄,so bb is using 妮飄.

別墅

唔好用 :-( :-(

洋房

初初都ok,但用到中碼就唔得la.條片好細同細碼無分別,後轉了用petpet.,
[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

複式洋房

我就覺得都ok喎!
我囡囡初生到大碼都係用妮飄,但百佳做特價愈黎愈貴,加上我0個區大碼成日冇貨,試過fitti覺得麻麻,之後轉噓噓樂,覺得佢個腰圍似妮飄(仲比妮飄闊),濕左都唔會一舊舊,萬寧做緊特價$145/2包好抵!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我响藥房買50元1包,仲抵!

男爵府

I like 噓噓樂 , it's not expensive.
I buy last 2 weeks in Jusco $55 with 5% discount, also buy 6 pack get 1 pack free.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

男爵府

好媽媽勳章

我囡都係用噓噓樂 幾好用 又乾爽好過huggies好好多
未漏過屎尿~~朝早換片條片好大包但個pat pat都好爽
價錢又平~~^^

複式洋房

係60塊一包喎,145/2包,我覺得好平呀!
$50@包係幾多塊?
88654321 寫道:

大宅

阿囡一個月多d開始用噓噓樂, 幾好, 無漏尿, 漏屎, 價錢又平. 買又方便, 但係吸漏同乾爽程度, 就麻麻地, 夜晚瞓萫左, 到第二朝就好唔舒服, 阿囡朝朝早六點幾, 瞓著左都係係樹係甘旭個pat pat, 踼雙腳, 要我幫佢換片片, 先okay, 但係用左妮飄, 就無呢家野.

若果想經濟d, 可以考慮日頭用噓噓樂, 晚黑用妮飄.

男爵府

我個bb出世到現在用過pampers, Huggies ,妮飄, 噓噓樂,pet pet, so far, 我覺得呢幾隻牌子好好用,BB 又冇敏感,當然pampers, Huggies 價錢比較貴. 相對噓噓樂價錢經濟得多.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

nataliegill 寫道:
$50@包係幾多塊?
[quote]
[/quote]

40塊送2塊sample.
乜有60塊裝咩,我都唔知.

複式洋房

係呀!本身佢係54塊架,但0岩0岩見到得3包係送6塊,咁梗係買60塊啦!
你都買得好平喎!你住邊區架?
[quote]
nataliegill 寫道:
$50@包係幾多塊?
[quote]
[/quote]

40塊送2塊sample.
乜有60塊裝咩,我都唔知.[/quote]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我住新界區,D嘢係平D.

首頁

尾頁

跳至