網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

尋日一早拍定條link同佢講有兩件貨到齊要發貨, 叫佢改價(因為一定無超重), 到依家都無應過我wor..........

唔知呢幾日佢有無覆你地呢?

大宅

陪月勳章

有呀!仲即覆兼傾左二句,等緊今晚收貨。會唔會佢忙緊,我通常晚上十一點多好快覆!

侯爵府

唉, 可能佢太多離線旺旺睇唔到喇, 最衰我自己尋晚忙, 無再追佢.

我只係怕佢玩失蹤, 呢牌成日有人話佢呢樣果樣, 又話唔見左貨, 又話佢唔覆.........

我一陣再搵佢喇, 唔該晒.

原帖由 giftfromgod 於 10-11-22 08:53 發表
有呀!仲即覆兼傾左二句,等緊今晚收貨。會唔會佢忙緊,我通常晚上十一點多好快覆!

大宅

陪月勳章

回復 3# Obe2009 的帖子

我都聽到有的驚,所以有的貨送左去另一個集運到,不過估唔到丁玲覆得我快發貨都快,如果唔係星期日,昨日巳收到貨,我都會繼續用佢。

侯爵府

唉, 佢重未上線吖, 我兩件貨趕住tim ga...........

你用邊個另一集運呀?

子爵府

回復 1# Obe2009 的帖子

我見佢平時下晏一點幾至兩點先會上線架!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

原帖由 Obe2009 於 10-11-22 08:38 發表
尋日一早拍定條link同佢講有兩件貨到齊要發貨, 叫佢改價(因為一定無超重), 到依家都無應過我wor..........

唔知呢幾日佢有無覆你地呢?

我都剛留左言...佢未ONLINE...平時見佢都較晏先上線....

男爵府

我通常同佢夜晚傾.好快覆

大宅

I always chat with her around 11pm-1am,she must reply

首頁

尾頁

跳至