懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大肚係唔係唔好用針線,膠剪.

如題

大宅

Re: 大肚係唔係唔好用針線,膠剪.

我都有聽人講過...
但好難跟得足...有時會唔記得咁多..嘻...

大宅

no. just only don't use on the BED.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔好係張床到就得

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我都有用較剪,係公司好難避免
不過針線盡量唔用

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我好多時都有用, 都有聽過唔在張bed就得。

男爵府

我都有用較剪,但好難避免唔用囉..!!
不過針線盡量少用囉..!!
仲有大肚唔好用 hammer 釘野.

男爵府

i don't believe it

首頁

尾頁

跳至