自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

同老公一齊放大假但唔去旅行,有什麼地方可以同歲半仔仔去

提議o下!!
HI ! 我叫MATTSON 仔,

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 同老公一齊放大假但唔去旅行,有什麼地方可以同歲半仔仔去

游水、行街、去公園
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 同老公一齊放大假但唔去旅行,有什麼地方可以同歲半仔仔去

如果本身係同其他屋企人住....可以book渡假屋or酒店搵d私人空間悠閒一下.....

伯爵府

去沙灘游水,bbq~~
行街,去d平時冇時間去嘅地方逛逛~~

複式洋房

How about "Ocean Park"(weekday) is much better and "Beach" when sunshine. it's okey ar.

:wink:

別墅

camp....
燒下野食,游下水~~
傑傑0係2004.3.3出世~重3.33kg~!!

公爵府

畀面勳章

swimming, 去公園, 看恐龍展, ocean park, 去吓大尾督/南ah島, 十分寫意.或者book黃金海岸酒店住2日1晚, 都好正架.你都可以join下一天游(如大佛/離島等)好多選擇

複式洋房

可考慮去科學館、博物館等地方,內有一些兒童探知館,很適合小朋友,一週有一天是免費的(忘了是那一天);歲半都應該可以了﹗
其次就海洋公園啦﹗看海洋生物﹗

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

霖霖媽 寫道:
可考慮去科學館、博物館等地方,內有一些兒童探知館,很適合小朋友,一週有一天是免費的(忘了是那一天);歲半都應該可以了﹗

星期三免費入場

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

THANKS A LOT
HI ! 我叫MATTSON 仔,

首頁

尾頁

跳至