跳至

首頁
56789...71

尾頁

複式洋房

Re: S26 Gold 媽媽召集

我想比囡囡試下NZ既S26 Gold(佢宜家食緊美素樂,但d便便唔好), 可唔可以讓一罐比我?

大宅

bullbull, I have faxed you the receipt this morning, please kindly check and be informed that I need the delivery service.

Thanks for your kindness.

複式洋房

bullbull,

我都有興趣想訂,我個仔都食緊S26 Gold, 5 個月大, 請問有冇人可以讓1罐給我試用, 請PM給我? (我住香港區)

TKS A LOT!

大宅

update on 8/4

1) honeybee-0211 (No. 1 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
2) 吉蒂 (No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
3) jess (No. 2 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
4)Natasha (No. 2 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
5) Zaza88 (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
6) iitong (No. 1 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
7) bb-candy(No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
8) rdc888 (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
9) nickfung(No. 1 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
10)popocat (No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
11)垚垚媽媽(No. 1 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
12)fionayeung(No. 1 半打 / No. 2 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
13)Jennifer (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
14)小艾比 (No. 1 半打 / No. 2 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
15)vicky'smom(No. 2 半打) cancel order
16)Hwcc321 (No. 2 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
17)wawa (No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
18)Vivianjasper(No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
19)pollykk2002(No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
20)Aries (No. 1 半打 / No. 2 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
21)JuliaCheng (No.1 半打)paid 50%+ $45 要送貨服務
22)Cookie99 (No. 2半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
23)Ms. M (No. 1 半打 / No. 2 半打)paid 50%送去jennifer屋企
24)LoPo (No. 1 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
25)FN (No. 1 2打) paid 100%+ $45 要送貨服務

另外我亦搵左本地運輸。不論有幾多罐有幾重,每位收$45,直接送到去你地屋企。有興趣請email我!記得留晒中英文地址!如果有D媽咪想自己拎咁就要直接去到葵涌貨櫃碼頭。
[size=large]另外所有媽媽請注意!我已經於今早匯左錢比供應商,所以請各位媽咪盡快於今日(7/4)內入錢比我。!
[email protected]

妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

畀面勳章

bullbull
Sorry遲左!今日已入數給你,我明天fax張receipt過妳,唔該晒!
我要送貨服務thx

公爵府

版主

[size=xx-large]Sorry!
今日禮拜一公司勁多嘢做,唔記得咗,我聽日過番數俾你呀!唔該哂 :-P

大宅

bullbull,
我今日用櫃員機入左錢($543)俾妳喇!
請妳check check 啦!
唔該晒!! REF.#5382 16:56p.m.
聽日fax張單比妳啦!!
(我要用貨服務架! 唔該唔該)
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

子爵府

請問有冇人讓一罐我試試?唔該!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

複式洋房

Dear Bullbull,

知唔知大概幾時送到?好心急啊...
:lol: :lol: :lol: Natasha

大宅

BullBull

I have deposited $512 and faxed you the receipt (attached with your message to me). If you don't receive it, please let me know. I will give you back that shortage of $1 next time. Thanks

Ms.M

男爵府

Bullbull,

Please check PM!

大宅

吉蒂,Ms.M,

已經收到入數紙!thanks

[size=medium]另外批奶粉今日已經運左上船,船公司話大約係四月二十五號到香港,但我仍然要做些清關工作,所以大家預四月尾拎到啦!

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

我家姐上次去泰國,見到金裝S26只係售港幣$80左右,我就膽粗粗叫家姐買返黎,買左都驚驚地,但睇成份同埋出產地同香港的一樣,現在bb食左2日,暫未有異樣。我家姐話佢有好多同事都去泰國買奶粉,但佢就第一次見有金裝S26買。

大宅

bullbull,

真係唔該晒妳呀!!!

月尾就返貨喇! 真好!!

不過唔知第一次比阿女食要

唔要好似轉奶粉咁續d續d轉呢呵??!

係呢! 妳個寶貝係囝囝嗎? 幾大呀?
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

大宅

已經有人問我下次定貨日子. 如果有就請通知我好嗎?

BESIDES, 我仔仔在三個月轉(FR NZ version to HK version) 一轉就轉, 無好似奶粉咁續d續d轉都無問題.

等待驗證會員

想問下次訂貨日期,價錢同係幾多克,如果有請通知我好嗎.
我BB係4/4出世,因我係孖胎,所以奶粉都要打孖上,好重皮呀,想慳番D奶粉錢,越快越好.
E-MAIL: [email protected]
我地係孖女來架,大孖叫彩妮,细孖叫倩妮.

別墅

bullbull,

Thank you so much!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 我囝囝 Jasper 2002年5月出世,佢已經3歲5個月嘞! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 常聽說世界愛沒長久,哪裡會有愛無盡頭? 塵俗的愛只在乎曾擁有,一刻燦爛便要走! 而我卻確信愛是恆久,碰到了你已無別求, 無從解釋、不可說明的愛,千秋過後仍長存不朽! 誰人受痛苦被懸掛在木頭? 至高的愛盡見於刺穿的手, 看!血在流反映愛沒保留,持續不死的愛到萬世不休! 惟求奉上生命全歸主所有,要將一切盡獻於我主的手, 我已決定今生再沒所求,惟望得主稱讚已足夠!

大宅

bb-candy,

其實我仔仔都冇續d續d轉架,佢一食完香港版就即時食紐西蘭版喇。佢都冇特別唔舒服亦冇肚痾。我諗係因為兩地成份都係一樣,所以就冇問題。我囝囝仲有八日就八個月大喇!佢剛剛出左牙仔,好得意呀,我開心到訓唔著呀。

[size=medium]另外可能大家都好心急,其實因為船期係要三個星期架,我四月八日先上船,黎到香港都要二十幾號跟住又要攪埋清關工作,所以唔係即時有得拎。我諗應該係月尾啦!我而家等緊船公司通知。另外原來咁多媽媽都想訂奶粉,我都收到好幾個媽媽email比我叫我下次訂貨通知佢地一聲,我當然冇問題,如果訂第二批會再通知大家。

妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

Bull Bull

係咪得1&2號可以訂,因下次訂可能要訂3號(1歲奶粉),如果有又幾錢呢?

大宅

wawa,

其實紐西蘭係冇3號仔架,佢地D小朋友過左一歲都係食2號仔,因為紐西蘭人好鍾意飲鮮奶,所以我朋友個囡囡二歲都係食2號仔。

妹妹七個幾月,重21磅

首頁
56789...71

尾頁

跳至