跳至

首頁
12345...71

尾頁

大宅

NZ-S26 Gold 媽媽召集

For S26 Gold is alot cheaper in New Zealand. Is there is any mommy like to order it from there! Is anyone of you mommy good at shipping?

男爵府

Re: S26 Gold 媽媽召集

我個仔係食澳洲版S26, 依家食2號, 都係澳洲版. 一直都係親戚幫我帶返來的, 未試過自己訂. 你係咪知點訂?? 係就預我啊!

大宅

Oh! 我不知AUSSIE有S26買! 我是thru' Internet!

男爵府

咁你係點訂嫁, 可否講比我知.

大宅

buy them at online shop then arrange freight forwarder to pick up and delivery by shipment to HKG.

別墅

請問同香港買的成份有冇唔同呢?幾多錢一罐?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 我囝囝 Jasper 2002年5月出世,佢已經3歲5個月嘞! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 常聽說世界愛沒長久,哪裡會有愛無盡頭? 塵俗的愛只在乎曾擁有,一刻燦爛便要走! 而我卻確信愛是恆久,碰到了你已無別求, 無從解釋、不可說明的愛,千秋過後仍長存不朽! 誰人受痛苦被懸掛在木頭? 至高的愛盡見於刺穿的手, 看!血在流反映愛沒保留,持續不死的愛到萬世不休! 惟求奉上生命全歸主所有,要將一切盡獻於我主的手, 我已決定今生再沒所求,惟望得主稱讚已足夠!

大宅

I checked with Wyeth and was confirmed that the ingredient is identical. My boy tried them both and shows no different.

男爵府

熱血勳章

[size=medium]May I know how much ? :-P

大宅

Honeybee-0211

Would you please give me the website address so I can make an order. Tks!

Jess

大宅

我個仔之前食緊紐西蘭版S26Gold,o岩o岩先轉紐西蘭版2號仔。佢食得好好,冇特別問題。我睇過香港同紐西蘭版,其實兩者都係差唔多一樣,都係有DHA同埋AA。由於我屋企人住係紐西蘭,所以我上次叫佢地幫我買,買完上船運返香港。因為上次只係得我一個買所以每罐計番運費要$98,但如果多D人訂就會平多D。

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull
Can you arrange it for us? I can do the co-ordination but not shipping. Can you ask your family member do the shipping part for us?

男爵府

bullbull,
我係澳洲買的都係紐西蘭出產的, 我覺得仲好過香港果D, 易溶D同乾D, 無香港果只咁難溶同lum.., 仔仔D便便仲好D.

你幾時order預埋我啊!

比個樣大家睇下:
1號仔

2號仔

複式洋房

Bullbull,

我都有興趣ah, 唔知我地可唔可以一齊order lei?

Zaza

複式洋房

Honeybee,

你訂方法是怎樣呢? 可唔可以話俾我地知?

zaza

複式洋房

我都報名!
:lol: :lol: :lol: Natasha

大宅

我都好有興趣呀,如果真係訂可以預埋我嗎? 謝謝。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

大宅

Everyone! I got them thru' internet "www.woolworths.co.nz". All we need to do is to arrange shipping. If someone can get a reasonable price for such shipment from a shipping company, then we can go ahead.

大宅

Bullbull,

喂.....你仔仔架"私家車" 同我個仔部一樣ga 喎, 不過佢坐左唔夠兩個月, 就比左人lu...
[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

大宅

其實幫手訂都可以,不過要睇下大家要訂幾多,再將個數量同埋船費同埋清關費(香港收,因為我上次都要比)加埋先可以計每罐幾多錢。所以或者睇下有幾多人有興趣同埋買幾多先。

大家比個名同埋訂購數量做個統計。
名字,1號仔幾多罐,2號仔幾多罐
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

Wing1010,

我囝囝暫時都好鐘意坐,其實部私家車係我朋友比我,佢個女坐左一次就唔肯再坐,次次放佢入去都喊晒口,所以就送左比我。

妹妹七個幾月,重21磅

首頁
12345...71

尾頁

跳至