跳至

首頁
45678...71

尾頁

複式洋房

Re: S26 Gold 媽媽召集

因為我個女現家2個幾月大,我想下次訂時可能要2號啊

大宅

咁多位媽媽唔意思呀,我send email比你地唔記得比埋個fax no. 而家post番出黎。
Fax: 22134071
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

Please check email at [email protected].
My PC broke down and couldn't log on for 2 days..didn't know you cut off deadline early. If I can still order, please call me directly. I run out of powder already. Thanks a lot.

大宅

bullbull,

如果你下次訂時, 可唔可以通知埋我呀?

唔該晒! (my email address is [email protected]

namma

大宅

bullbull,

I need delivery, please check PM, thank you.

大宅

bullbull

我入左錢比你喇(係唔係好抵錫呢 ),會email張入數紙比你,如果你睇唔到我先fax比你!

祝Adam同我個仔食S26食到肥肥白白,生生發發,好高電壓,逢女都搭(糖)! :lol:

jess

大宅

jessjess,

嘩!你o個幾句好正呀!承你貴言!
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

唉呀!原來已經截止喇!我今日先上網咋!仲唸住4月4日潻,無辦法啦!唯有等下次.

大宅

瑤瑤媽媽,

Pls check PM.
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull,

我收到妳e-mail 喇!
deposit 今日入比妳啦!
到時再fax張receipt過妳!!
唔該晒呀!! (我要送貨既)
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

大宅

honeybee-0211 (No. 1 2打)
吉蒂 (No. 1 1打)要送貨服務
jess (No. 2 2打)
Natasha (No. 2 1打)要送貨服務
Zaza (No. 2 1打)
iitong (No. 1 1打)
bb-candy(No. 2 1打)
Decca (No. 2 1打)
nickfung(No. 1 1打)
popocat (No. 1 半打)
垚垚媽媽(No. 1 1打)
fionayeung(No. 1 半打 / No. 2 2打)
Jennifer (No. 2 1打)
小艾比 (No. 1 半打 / No. 2 1打)
vicky'smom(No. 2 半打)
Hwcc321 (No. 2 半打)
wawa (No. 1 半打)
Vivianjasper(No. 2 1打)
pollykk2002(No. 1 半打)
Aries (No. 1 半打 / No. 2 半打)
JuliaCheng (No.1 半打)要送貨服務
Cookie99 (No. 2半打)

請大家睇下有冇錯?我會今晚send比我家人代訂。另外我亦搵左本地運輸。不論有幾多罐有幾重,每位收$45,直接送到去你地屋企。有興趣請email我!記得留晒中英文地址!如果有D媽咪想自己拎咁就要直接去到葵涌貨櫃碼頭。
[email protected]
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

update on 7/4

1) honeybee-0211 (No. 1 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
2) 吉蒂 (No. 1 半打)要送貨服務
3) jess (No. 2 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
4)Natasha (No. 2 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
5) Zaza88 (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
6) iitong (No. 1 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
7) bb-candy(No. 2 1打)
8) rdc888 (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
9) nickfung(No. 1 1打)
10)popocat (No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
11)垚垚媽媽(No. 1 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
12)fionayeung(No. 1 半打 / No. 2 2打) paid 50%+ $45 要送貨服務
13)Jennifer (No. 2 1打) paid 50%+ $45 要送貨服務
14)小艾比 (No. 1 半打 / No. 2 1打)paid 50%+ $45 要送貨服務
15)vicky'smom(No. 2 半打)
16)Hwcc321 (No. 2 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
17)wawa (No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
18)Vivianjasper(No. 2 1打)
19)pollykk2002(No. 1 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
20)Aries (No. 1 半打 / No. 2 半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
21)JuliaCheng (No.1 半打)要送貨服務
22)Cookie99 (No. 2半打) paid 50%+ $45 要送貨服務
23)Ms. M (No. 1 半打 / No. 2 半打)送去jennifer屋企
24)LoPo (No. 1 1打)要送貨服務

另外我亦搵左本地運輸。不論有幾多罐有幾重,每位收$45,直接送到去你地屋企。有興趣請email我!記得留晒中英文地址!如果有D媽咪想自己拎咁就要直接去到葵涌貨櫃碼頭。
[size=large]另外所有媽媽請注意!我已經於今早匯左錢比供應商,所以請各位媽咪盡快於今日(7/4)內入錢比我。![email protected]
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

bullbull

Please check email and fax.

Thank you very much!
I Love QQ!

大宅

iitong and 垚垚媽媽,

己收到入數紙喇!thanks.
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

垚垚媽媽,

己收到入數紙喇!thanks. 另外我見你要送貨但冇比地址我喎,請你把中英文地址send比我啦。
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

畀面勳章

bullbull
pls check PM!thanks

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

bullbull,

Please check email. Thanks a lot.

大宅

bullbull,

已入數及Fax給你, please check, thank you.

fionayeung

子爵府

bullbull,
我都有興趣想訂,因我3個囡囡都食緊奶粉,兩個孖孖食S26 Gold ;遲D你地會唔會再order?另有冇人可否買1罐給我試用?(我住九龍)
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

大宅

carrai,

睇情況啦,不過如果真係好多媽媽都想再訂我諗都冇問題。

妹妹七個幾月,重21磅

首頁
45678...71

尾頁

跳至