自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

放大假, 你地是否多數去旅行.

如題.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 放大假, 你地是否多數去旅行.

更係
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

sure啦!!因為留係香港比公司找到都係得個吉,
所以一定要離開香港

子爵府

等工人放假我又放假, 帶埋bb去旅行...

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

男爵府

要睇吓有冇錢而定, 冇錢嘅話就邊度都唔洗去啦!! :-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

未有小朋友之前就係, 而家要考慮小朋友o岩唔o岩玩, 同埋要坐幾耐飛機

洋房

放大假都留係HK一定好悶 比我就會去旅行
就算返大陸幾日都HAPPY丫

別墅

當然去旅行啦,唔通"向"屋企!?!?

別墅

Y.K 寫道:
放大假都留係HK一定好悶 比我就會去旅行
就算返大陸幾日都HAPPY丫

agree
免費5星級酒店住宿連雙人早餐自助餐介绍,有興趣pm我

大宅

me too... :-( :-( [quote]
DongDongBB 寫道:
要睇
該用戶已被刪除

大宅

畀面勳章

我每年暑假,都會和瑩瑩去旅行,今年也不例外,星期四我們會去台灣,瑩瑩已很緊張了。

子爵府

of course,
就算公司找到你...你係第二度...佢都耐你唔河

男爵府

以前返工時一有假期就去旅行,而家都唔知幾時先可再去lu,如果日後帶埋2個小朋友又驚辛苦~

首頁

尾頁

跳至