家事百科

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

布質 name label 那兒可以訂做 ?

小朋友住寄宿學校, 想做布質 name label 縫在衣物上, 以免與其他同學掉亂, 請報料那裡可以訂做. 謝謝!

大宅

Re: 布質 name label 那兒可以訂做 ?

You can order some name labels from this website.

http://www.hutchesonhall.com

Which boarding school is your kid studying at?

大宅

太子聯合廣場2樓163室,有間叫做溢利刺繡公司,可做少量.
tel:23978040

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

謝謝報料

keddy123,
我代姐姐問, 她的兒子將會到英國升學.

大宅

click here

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

梓麒 寫道:
click here

Thanks!!!!!!

大宅

TinaWu 寫道:
[quote]
梓麒 寫道:
click here

Thanks!!!!!![/quote]you're welcome

大宅

very useful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

想請問係咪呢d布質name lable多數都係要縫上去?
會唔會有燙貼那一種?
thx

大宅

畀面勳章

梓麒 寫道:
click here

THX~!
最近"仔仔" 成日"一言九頂~~~~我講一句,佢"駁"我九句 ~~~ 真係比佢激死我呀~~~

男爵府

Thanks.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題