自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

成記貨van中的害群之馬...

因為之前阿嫂一家三口喺我屋企坐月, 尋日就返自己度, 於是call成記幫手搬野(因有bb床同其他雜物)佢地本來firm咗6:30pm, 但6:25pm已經喺度等, 鬼整佢6:55pm我阿哥打俾我地話架van唔嚟, 因為話去到我屋企樓下無人喺度..只係喺call台留說話, 話已經返返去黃竹坑, 吓!!我心諗, 你唔係呀話, 無嚟度仲講大話, 要人地等咁耐, 無車就出聲吖, 真無品 好彩我地唔係喺大街啫, 唔係咪仲樣衰. 最後, 終於call咗東方, 人地話8分鐘到, 都唔駛5分鐘就到咗喇! 雖然貴$10, 但都好過俾人放飛機啩!! 我唔敢話邊間好, 但今次成記真係好衰law

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 成記貨van中的害群之馬...

伯爵府

會唔會係一dd呀,我之前都call過成記,d司機都好好人,我諗係一dd司機,不過妳今次果個又真係衰d,咁熱嘅天氣要人地咁等法,仲要放飛機

珍珠宮

我都覺得係, 同埋好彩阿嫂同bb可以喺大廈lobby度等咋, 唔係咁鬼熱, 真係中暑都似

大宅

我都試過.佢地比個227車號比我.等左20分鐘都冇車.唯有call上台再叫.之後好快就有.
所以以後我叫貨車,如果係227我一定會唔要.
貨van佢地就好快.

洋房

要你哋等咁耐,成記重諸多籍ロ,一定要投訴。而家咁嘅服務態度點得架!!

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=medium]我無用【成記】好耐 lu .... 你地下次試下[size=x-large] 永嘉

[size=medium]平靚正 .... 無點你地
路遙知馬力,日久見人心!

別墅

我今個星期日先 call 過成記, 我又ok wor
m琳琳 寫道:
會唔會係一dd呀,我之前都call過成記,d司機都好好人,我諗係一dd司機,不過妳今次果個又真係衰d,咁熱嘅天氣要人地咁等法,仲要放飛機
***靚湯送暖***

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實依家
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

我上次又係比成記激死~! call左架車話10-15分鐘後到, 點知等下10分鐘, 再追call佢地話就到, 點知最後再追call,個司機竟然話比我知接錯左第二個街客走左, 大佬~~足足等左45分鐘, 你竟然話我知你接錯人, 你無野話吓~~~!

自此成記就被列入我o既黑名單~!

依家改用左便利, 幾好, 而且重平左添~~!
[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

伯爵府

各位 :

有無.....便利 & 永嘉既電話呀 !

tks !

首頁

尾頁

跳至