潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

呢個 LV 專門店有無貨呀?

男爵府

Re: 呢個 LV 專門店有無貨呀?

打去問下咪得囉

複式洋房

我上星期見銅鑼灣利園有, 而家就唔肯定.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bb_popo121,

May I know the price? Thanks!

男爵府

$6250

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Thanks, happyvv!

大宅

Landmark有喎!

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

珍珠宮

醒目開學勳章

thank you

洋房

happyvv 寫道:
$6250

6250?? 係$6150先真.

男爵府

記錯囉 :tongue:

洋房

happyvv 寫道:
記錯囉 :tongue:

幫你更正姐, :lol: 吾好"苗"我至得假, 老友

男爵府

大宅

wei chilli!! Long time no see ar~~ message me sometimes la!

大宅

我都想買呢個, 有沒有媽咪打過電話或去過專門店睇, 有貨通知聲, 我坐緊月, 唔放便走動呀, tHX
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

複式洋房

yesterday 我係尖沙咀海洋中心間LV 睇袋, 有個男人問呢個袋有冇貨, 個sales 話有, 你可以去買啦! $6,150.00

水晶宮

Anyone has bought this bag? I want to know it is big enough for use? Please share and thanks!

大宅

個袋其實都裝到幾多

珍珠宮

醒目開學勳章

hihi, 多謝你仲記得我喎.

最近買咗乜新貨呀?
我打算買呢款呀
但要等下個月先有 $$$ 買:-(

aliceme 寫道:
wei chilli!! Long time no see ar~~ message me sometimes la!

水晶宮

artoo,

Thanks for your information.

But I am still in hesitation because it is quite expensive....

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

dear all

請問你地知唔知呢個款嘅model number ??? 如果喺法國買呢個款要幾錢呢, thank you!!

首頁

尾頁

跳至